Widok
Depilacja nóg to jak najbardziej moda.
O ile depilację pod pachami i w miejscach intymnych da się jeszcze podciągnąć pod higienę (choć to na dobrą sprawę też moda), tak depilacja nóg nie ma w tym zakresie żadnego znaczenia.
A kiedy myślę o facetach depilujących klaty, chce mi się płakać ;)
O ile depilację pod pachami i w miejscach intymnych da się jeszcze podciągnąć pod higienę (choć to na dobrą sprawę też moda), tak depilacja nóg nie ma w tym zakresie żadnego znaczenia.
A kiedy myślę o facetach depilujących klaty, chce mi się płakać ;)
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
@olaoleńka:
Jestem dużym chłopcem i już w życiu się namacałem, także nóżek :)
I to i ogolonych i nieogolonych.
Nie twierdzę i nie twierdziłem, że ogolone nóżki są "gorsze".
Twierdziłem tylko, że zarost (NIE KAŻDY) może być atrakcyjny (ale NIE u KAŻDEJ).
Nie mam natomiast nic przeciwko, abyś namacalnie mnie przekonała, że jednak gołe nóżki są bardziej :)
Jestem dużym chłopcem i już w życiu się namacałem, także nóżek :)
I to i ogolonych i nieogolonych.
Nie twierdzę i nie twierdziłem, że ogolone nóżki są "gorsze".
Twierdziłem tylko, że zarost (NIE KAŻDY) może być atrakcyjny (ale NIE u KAŻDEJ).
Nie mam natomiast nic przeciwko, abyś namacalnie mnie przekonała, że jednak gołe nóżki są bardziej :)
> kosmetyczka zrobi to lepiej,
Kosmetyczka być może tak. Ale z pewnością zrobię to z większą wprawą niż większość kobiet jest w stanie zrobić to sama (mam na myśli golenie oczywiście).
W końcu - praktykuję to kilka razy w tygodniu od prawie 30 lat :)
>a i efekt na dłużej.
Nad trwałością efektu nigdy się nie zastanawiałem, bo i po co? :]
Kosmetyczka być może tak. Ale z pewnością zrobię to z większą wprawą niż większość kobiet jest w stanie zrobić to sama (mam na myśli golenie oczywiście).
W końcu - praktykuję to kilka razy w tygodniu od prawie 30 lat :)
>a i efekt na dłużej.
Nad trwałością efektu nigdy się nie zastanawiałem, bo i po co? :]