Widok
MalaC, moje obie z kaszlem , katarem chodzilu ok 5 tyg, po 4tyg wlaczyla sie goraczka ktorej przez 5 dni zadnej nie moglam zbic, kiedy poszlam do rodzinnej, to wreszcie wyszlo im zapalenie migdalkow, po 5 dniach zdrowe byly , fakt to nie zapalenie oskrzeli, ale dano nam antybiotyk wtedy, kiedy bylo widac znaki infekcji, czyli zaczerwienione migdalki itp. Moza u was tez tak jest, ze lekarz czeka na objaw infekcji itp?
ja chyba oszaleje ,juz mamy drugi antybiotyk ,ale dzis juz mala odmowila go jesc i wypluwa ( klabax) ,teraz mamy inhalacje po ktorych kaszel sie nasila ( wiem ze tak ma byc i ma wyrzucac z siebie ale juz wyrzuca mokry kaszel 3 tyg) na oskrzelach jak to lekarz powiedziala " dysktrenie" cos jest .ja juz oszaleje.
małaC moj syn ma 3 lata i kaszel juz miesiąc, pierwsze 2 tygodnie na antybiotyku bo zapalenie gardła, potem tylko kaszel taki ostry mokry i syropy, do dzisiaj juz jakis miesiąc mija,nie dawno zalozylam wątek bo doszła krew w kupie, jestesmy w trakcie badan kału, też nie wiem co to jest za wirus i strasznie sie martwie bo mały coraz bardziej kaszle.Do tego doszedł katar.
Ostatnio sie dowiedzialam ze kolezanki córeczka miala pasożyta(a chodzi do tej samej grupy) wiec zakładam ze i syn go ma.Objawy mała miała takie same, jakies 4 tygodnie kaszlu, tony syropów, po tabletce na glisty i inne kaszel przeszedł.
Ostatnio sie dowiedzialam ze kolezanki córeczka miala pasożyta(a chodzi do tej samej grupy) wiec zakładam ze i syn go ma.Objawy mała miała takie same, jakies 4 tygodnie kaszlu, tony syropów, po tabletce na glisty i inne kaszel przeszedł.
robilam dzis małej rtg i wyszło spore zapalenie oskrzeli a nie " dyskretne " jak mowila lekarz :/ dostałam steryd do inhalacji nebbud i zoabcze co dalej !!
czy z zapaleniem oskrzeli siedzicie naprawde caly czas w domu?
co do tych badan ti robilas bo pojawila sie krew a u nas nic poza kaszlem.niewiem juz sama
czy z zapaleniem oskrzeli siedzicie naprawde caly czas w domu?
co do tych badan ti robilas bo pojawila sie krew a u nas nic poza kaszlem.niewiem juz sama