Widok

Jak dojechać do Stegny

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej, może pomożecie jak pokierować moją rodzinkę, która się wybiera na wczasy do Stegny do OW Bałtyk z Oruni samochodem ew. PKSem - jeśli to blisko?
Z góry dziękuję za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja bym proponowała autem jechać,na Sobieszewo.Wtedy na prom koszt 15zł,przepływacie Wisłę,jestescie w Mikoszewie i cały czas prosto do Stegny.Kilka wiosek po drodze będzie,Jantar i dalej nie pamiętam,w kazdym razie z Mikoszewa do Stegny jedziecie jakies 25 minut.
A do tego ośrodka wydaje mi się,że za pierwszym rondzie w Stegnie druga w lewo,ale nie jestem pewna.

Pks=em nie pomogę,nie jechałam.
tu masz link do strony pks gdansk z wykazem polaczen do stegny, mozna oczywiscie zadzwonic na informacje pks, tam pani powie co jak kiedy i o ktorej :) numer zapewne znajdziesz na stronie pks, a ta strone znajdziesz w google :)

autem bedzie pewnie wygodniej, wejdz na google , wybierz mapy , potem pokaz trase , wpisujesz od punktu A do B i ponizej wyswietla sie krok po kroku jak jechac , i oczywiscie wyswietla sie mapa :)))
powodzenia
http://www.pks.gdansk.pl//wyszukiwarka/index.php?action=results&lg=pl

zapomnialam wkleic ;)
Samochodem można też 7-mką i w Kiezmarku zaraz za mostem skręcić na Krynicę Morską
Seerecznie dziękuję za pomoc. Na google maps nie uwzględniono przeprawy promowej w Mikoszewie. Myślałam, że już nie działa.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry