Widok

Jak jest taka pogoda jak dzisiaj zostawiacie dziecakom okna otwarte/uchylone na noc?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak w tytule?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja otwieram wieczorem i zamykam jak ide spac, bo o 4 ptaki tak cwierkaja pod oknami ze juz sie nie da spac przy otwartym oknie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Już od dawna dzieci mają uchylone okna-na stałe,a my balkon i okno
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
tez sie nad tym zastanawiałam, ja jednak nie otwieram bo ona ma głowę pod oknem, ja w sypialni mam otwarte i wtedy jest przeciąg, ale okno jest otwarte u niej cały dzien i przed spaniem zamykam
praktycznie cały rok mamy chociaż 1 część okna uchyloną :] teraz mam okno otwarte (1 część, a 2 uchylona), a i tak mamy w pokoju 23,3'C ;) za ciepło jak na nasze potrzeby ;)

na noc zostawiam obie części uchylone :] (klamki z kluczykiem)
Od kilku miesięcy okna mam w pokojach uchylone przez cały dzień i cała noc
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
ja zamykam przed snem ale z racji tego że mamy okna po stronie parkingu i rano samochody i ludzie idący do pracy budzili mi mała -jakby nie to to miałaby otwarte
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy uchylone to wg was rozszczelnione czy lekko otwarte?
U nas też - o ile nie hałasuje coś - to otwieram. Otwieram, czyli uchylam, a nie rozszczelniam
[image
Imi - uchylone to lekko otwarte(u nas - od góry) ;) rozszczelnione to praktycznie zamknięte(z mikro szparą) ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja wietrzę cały dzień pokój córki a przed samym spaniem zamykam bo mamy sąsiada, który rano wyjeżdża do pracy i robi taki hałas jakby co najmniej traktorem jechał ;) czekam az naprawi tłumik i będę mogła zostawiać lekko uchylone okno :)
uchylone to znaczy pół otwarte,otwarte sa cały dzień,na noc sa przymykane ze wzgl bezpieczeństwa(co by nikt nie wlazł lub aby dzieć nie wylazł,lub zwierz)
a nnie zimno wam? nie hałasują samochody? ja otwieram na noc latem, teraz mam rozszczelnione
mnie tam zimno :) No i rano jest hałas. Otwarte mam w kuchni w nocy by było świeże powietrze w mieszkaniu ale w sypialni naszej i bąka na noc zamykam - w dzień przeważnie coś jest otwarte..

NAsze wyro i maluszka są bezpośrednio pod oknami.

Jak jest cieplejszy dzisń i noc to co innego..
Urządzając pokoje myślałam o tym aby spanie nie było pod oknem i nie
jest nam zimno ani nie wieje,jeśli jest chłodniej to po prostu przykrywam się szczelniej kołdrą
Hałas mi nie przeszkadza,ale nawet mieszkając w internacie,akademiku(tam bywała wieczna impreza)spałam jak zabita-budzi mnie tylko przyśpieszony oddech dziecka kiedy jest chore lub za gorączkuje.reszta odgłosów sąsiedzkich to porostu odgłosy "życia"wokół
Na początku miałam problem z tym,ale się przyzwyczaiłam(wychowałam się w domku jednorodzinnym w bardzo spokojnym i cichym miejscu
Imi - nasza rogówka stoi pod oknem :] głowy mamy jakieś 2m od okna ;) a stopy pod oknem ;) Młody spał z nami przez 15m-cy (w tym zima) i zawsze było uchylone okno(zamknięte w wyjątkowych sytuacjach typu śnieżyca lub ulewny deszcz zacinający do pokoju) ;) Jeśli jest chłodniej - od czego jest kołdra? ;)

tapczanik Młodego stoi za naszą rogówką, czyli jakieś 3m od okna ;)

pod oknem nie mamy ulicy :] teraz trochę hałasują na budowie (4 oceany) ale to i tak po 6 rano :] no i ptaki nad ranem głośno śpiewają :]

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

trymer/maszynka do strzyżenia - zbieram opinie (18 odpowiedzi)

dzieczyny, poszukuję jakiejś maszynki/trymeru (max do 150 PLN), która/-y tnie włosy od 0,5mm....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry