Widok

Jak kursuje skm?

Kiedy się ten absurd skończy?..
Z rana jeżdżą 2 SKM co 6 minut aby później była luka 20 minut.. ok a niech i tak będzie bo może na styk zdążę do pracy.. a nie chwila.. przecież jak wsiądę w kolejkę w Gdańsku Śródmieście to po przejechaniu jednej stacji muszę jeszcze w Gdańsku Głównym stać kolejnych 8 minut.. brak słów.. komunikacja dno kompletne..
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A po co w takim rozkład?

Ale po to jest rozkład żeby jedzić według rozkładu, a nie liczyć na szczęście, że może akurat przyjedzie. Jeśli ktoś nie jest w stanie wywiązywać się z jakiejś umowy to nie powinno się oczekiwać zapłaty. Skoro pociągi nie przyjeżdżają na czas, bilety albo powinny być honorowane w innych środkach transportu albo może zwrot pieniędzy za bilet rozwiazał by problem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspaniała porada...

Mam 10 minut do skm, ale muszę wychodzic 40 minut wcześniej, bo przyjazd skmki to ostatnio jak wygrana 6 w lotka... dziękuję za radę i tak już ją stosuję. Płaci się nie małe pieniądze za bilet jak na takie warunki... jadę w ścisku, brudzie i czekam po kilkadziesiąt minut na dworcu i nigdy nie wiem czy łaskawie jakiś pociąg przyjedzie, a ja dojade na czas...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

na odcinku wejherowo-gdańsk wrzeszcz kursują niezmienione składy więc gdzie ta zaspa do drodze czy śródmieście?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stoi bo...

... musi przepuścić spóźnione pociągi pośpieszne... żal.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

No pojechałeś człowieku - jak na trasie Sopot Wyścigi - Gd. Oliwa mam jechać tramwajem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

gdy jeździ się komunikacją publiczną trzeba łaskawie na nią poczekać to nie taxi na zawołanie czy prywatny samochód
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

skoro 2 przystanki to można jechać tramwajem :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

jak 3 rok z rzędu (można się już przyzwyczaić) ten remont będzie trwał do końca roku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

.

Najlepiej wcale do domu nie wracać tylko spać w pracy. Przecież nie mam nic innego do roboty tylko czekanie łaskawie na SKM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Taaaa, do pracy na godzinę 7 - do przejechania 2 przystanki skm i co mam niby wychodzić godzinę wcześniej bo może SKM się opóźni lub któreś wypadnie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kup samochód u bądź panem swego losu

Komunikacja miejska jest dla biedaków
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Proponuję wyjść szybci3j z domu A twój problem zniknie .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 15

Beznadzieja

Obecnie stoi już 10 minut na Zaspie... dawno mialabyc juz na politechnice... to jest jakaś tragedia, nie ma to jak wychodzić 30 minut wcześniej, żeby nie martwić się czy w ogóle jakaś przyjedzie... żeby na uczelni i w pracy mieli tak wywalone na spóźnienia jak zarząd skm...
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry