Widok

Jak kursuje skm?

Kiedy się ten absurd skończy?..
Z rana jeżdżą 2 SKM co 6 minut aby później była luka 20 minut.. ok a niech i tak będzie bo może na styk zdążę do pracy.. a nie chwila.. przecież jak wsiądę w kolejkę w Gdańsku Śródmieście to po przejechaniu jednej stacji muszę jeszcze w Gdańsku Głównym stać kolejnych 8 minut.. brak słów.. komunikacja dno kompletne..
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beznadzieja

Obecnie stoi już 10 minut na Zaspie... dawno mialabyc juz na politechnice... to jest jakaś tragedia, nie ma to jak wychodzić 30 minut wcześniej, żeby nie martwić się czy w ogóle jakaś przyjedzie... żeby na uczelni i w pracy mieli tak wywalone na spóźnienia jak zarząd skm...
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 3

Proponuję wyjść szybci3j z domu A twój problem zniknie .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 15

Kup samochód u bądź panem swego losu

Komunikacja miejska jest dla biedaków
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Taaaa, do pracy na godzinę 7 - do przejechania 2 przystanki skm i co mam niby wychodzić godzinę wcześniej bo może SKM się opóźni lub któreś wypadnie?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

.

Najlepiej wcale do domu nie wracać tylko spać w pracy. Przecież nie mam nic innego do roboty tylko czekanie łaskawie na SKM
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

jak 3 rok z rzędu (można się już przyzwyczaić) ten remont będzie trwał do końca roku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

skoro 2 przystanki to można jechać tramwajem :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

gdy jeździ się komunikacją publiczną trzeba łaskawie na nią poczekać to nie taxi na zawołanie czy prywatny samochód
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

No pojechałeś człowieku - jak na trasie Sopot Wyścigi - Gd. Oliwa mam jechać tramwajem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Stoi bo...

... musi przepuścić spóźnione pociągi pośpieszne... żal.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

na odcinku wejherowo-gdańsk wrzeszcz kursują niezmienione składy więc gdzie ta zaspa do drodze czy śródmieście?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wspaniała porada...

Mam 10 minut do skm, ale muszę wychodzic 40 minut wcześniej, bo przyjazd skmki to ostatnio jak wygrana 6 w lotka... dziękuję za radę i tak już ją stosuję. Płaci się nie małe pieniądze za bilet jak na takie warunki... jadę w ścisku, brudzie i czekam po kilkadziesiąt minut na dworcu i nigdy nie wiem czy łaskawie jakiś pociąg przyjedzie, a ja dojade na czas...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A po co w takim rozkład?

Ale po to jest rozkład żeby jedzić według rozkładu, a nie liczyć na szczęście, że może akurat przyjedzie. Jeśli ktoś nie jest w stanie wywiązywać się z jakiejś umowy to nie powinno się oczekiwać zapłaty. Skoro pociągi nie przyjeżdżają na czas, bilety albo powinny być honorowane w innych środkach transportu albo może zwrot pieniędzy za bilet rozwiazał by problem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry