Widok
Jak kursuje skm?
Kiedy się ten absurd skończy?..
Z rana jeżdżą 2 SKM co 6 minut aby później była luka 20 minut.. ok a niech i tak będzie bo może na styk zdążę do pracy.. a nie chwila.. przecież jak wsiądę w kolejkę w Gdańsku Śródmieście to po przejechaniu jednej stacji muszę jeszcze w Gdańsku Głównym stać kolejnych 8 minut.. brak słów.. komunikacja dno kompletne..
więcej
Z rana jeżdżą 2 SKM co 6 minut aby później była luka 20 minut.. ok a niech i tak będzie bo może na styk zdążę do pracy.. a nie chwila.. przecież jak wsiądę w kolejkę w Gdańsku Śródmieście to po przejechaniu jednej stacji muszę jeszcze w Gdańsku Głównym stać kolejnych 8 minut.. brak słów.. komunikacja dno kompletne..
więcej
Wspaniała porada...
Mam 10 minut do skm, ale muszę wychodzic 40 minut wcześniej, bo przyjazd skmki to ostatnio jak wygrana 6 w lotka... dziękuję za radę i tak już ją stosuję. Płaci się nie małe pieniądze za bilet jak na takie warunki... jadę w ścisku, brudzie i czekam po kilkadziesiąt minut na dworcu i nigdy nie wiem czy łaskawie jakiś pociąg przyjedzie, a ja dojade na czas...
A po co w takim rozkład?
Ale po to jest rozkład żeby jedzić według rozkładu, a nie liczyć na szczęście, że może akurat przyjedzie. Jeśli ktoś nie jest w stanie wywiązywać się z jakiejś umowy to nie powinno się oczekiwać zapłaty. Skoro pociągi nie przyjeżdżają na czas, bilety albo powinny być honorowane w innych środkach transportu albo może zwrot pieniędzy za bilet rozwiazał by problem.