Widok
Jak kursuje skm?
Kiedy się ten absurd skończy?..
Z rana jeżdżą 2 SKM co 6 minut aby później była luka 20 minut.. ok a niech i tak będzie bo może na styk zdążę do pracy.. a nie chwila.. przecież jak wsiądę w kolejkę w Gdańsku Śródmieście to po przejechaniu jednej stacji muszę jeszcze w Gdańsku Głównym stać kolejnych 8 minut.. brak słów.. komunikacja dno kompletne..
więcej
Z rana jeżdżą 2 SKM co 6 minut aby później była luka 20 minut.. ok a niech i tak będzie bo może na styk zdążę do pracy.. a nie chwila.. przecież jak wsiądę w kolejkę w Gdańsku Śródmieście to po przejechaniu jednej stacji muszę jeszcze w Gdańsku Głównym stać kolejnych 8 minut.. brak słów.. komunikacja dno kompletne..
więcej
A po co w takim rozkład?
Ale po to jest rozkład żeby jedzić według rozkładu, a nie liczyć na szczęście, że może akurat przyjedzie. Jeśli ktoś nie jest w stanie wywiązywać się z jakiejś umowy to nie powinno się oczekiwać zapłaty. Skoro pociągi nie przyjeżdżają na czas, bilety albo powinny być honorowane w innych środkach transportu albo może zwrot pieniędzy za bilet rozwiazał by problem.
Wspaniała porada...
Mam 10 minut do skm, ale muszę wychodzic 40 minut wcześniej, bo przyjazd skmki to ostatnio jak wygrana 6 w lotka... dziękuję za radę i tak już ją stosuję. Płaci się nie małe pieniądze za bilet jak na takie warunki... jadę w ścisku, brudzie i czekam po kilkadziesiąt minut na dworcu i nigdy nie wiem czy łaskawie jakiś pociąg przyjedzie, a ja dojade na czas...