Widok
Jak najcześciej czeszecie swoje córeczki? Jakie ozdoby do włosów kupujecie? A może same robicie?
Dziewczyny chciałabym dowiedzieć się jak czeszecie swoje córeczki oraz jakie ozdoby do włosów kupujecie dla nich? - bardzo proszę o zdjęcia:) gdzie najczęściej kupujecie?
A może któraś sama robi ozdoby do włosów dla córeczki? Bardzo proszę o pochwalenie się zdjęciami:)
A może któraś sama robi ozdoby do włosów dla córeczki? Bardzo proszę o pochwalenie się zdjęciami:)
Moja córeczka ma już prawie 4 lata. Standardowo ma robionego kitka lub dwa plus jakieś spineczki jak potrzebne. Kupuję spinki w h&m - najlepsze są - a doszłam do tego sama po wielu próbach wielu spinek. Dla mojej małej muszą spinki być gładkie - bez żadnych przyklejanych figurek bo tam włoski się wplątują i ciężko później zdjąć bez bólu. W h&m są ładne - ostatnio kupiłam z konikami my little pony i małej się podobają. Gumki mogą byś z przyklejoną jakąś figurką ale sama w praktyce nauczysz się kupować wygodne gumki które nie zjeżdżają z włosków co chwilkę. Spokojnie masz jeszcze czas a praktyka osobista jest najlepsza.
ja swojej poczatkowo wpinalam te spineczki sa super jak na cienkie wloski teraz wize jej kitka na czubku glowy bo te spinki juz nie trzymaja sie bo ma za kudlata glowe http://allegro.pl/spinki-kokardki-dla-malych-dziewczynek-handmade-i1878032097.html
moja 3-letnia córeczka codziennie ma nową fryzurę, czasami standardową jak kitek, warkoczyk, czasami jakąś inną typ dobierany, warkoczyk, a jeszcze robię jej jakieś wymyślane przeze mnie fryzury, wszystko zależy od ubioru i okazji, ale nie lubię takich standardowych, wolę zrobić coś od siebie nietypowego