Widok

Jak najcześciej czeszecie swoje córeczki? Jakie ozdoby do włosów kupujecie? A może same robicie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny chciałabym dowiedzieć się jak czeszecie swoje córeczki oraz jakie ozdoby do włosów kupujecie dla nich? - bardzo proszę o zdjęcia:) gdzie najczęściej kupujecie?

A może któraś sama robi ozdoby do włosów dla córeczki? Bardzo proszę o pochwalenie się zdjęciami:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
idiotyczny post..... pewnie każda z nas biega do fryzjera!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj widzę, ze ktoś tu dzieci nie możne mieć...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na allegro znalazlam takie recznie robione spineczki:

image

Widac jak ktos chce to mozna samemu cos fajnego zrobic.
twoja chyba nie ma wlosow?
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla 6 miesięcznego dziecka fryzury szukasz?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiscie, ze nie teraz!! A w wolnych chwilach mozna cos samemu porobic:)
osobiście nie mam wolnych chwil,
spinki i gumki kupuję ładne ale możliwie najtańsze, i tak za chwilę są zgubione albo zniszczone, na małej ruchliwej główce mało co się utrzymuje
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
moja to w ogole nic nie da sobie zalozyc na głowe
spinki nie kitki nie opaski nie
i najlepiej w ogole jej nie dotykac po glowie :)

takze poki co nic nie nosi :)
image
Moja córeczka ma już prawie 4 lata. Standardowo ma robionego kitka lub dwa plus jakieś spineczki jak potrzebne. Kupuję spinki w h&m - najlepsze są - a doszłam do tego sama po wielu próbach wielu spinek. Dla mojej małej muszą spinki być gładkie - bez żadnych przyklejanych figurek bo tam włoski się wplątują i ciężko później zdjąć bez bólu. W h&m są ładne - ostatnio kupiłam z konikami my little pony i małej się podobają. Gumki mogą byś z przyklejoną jakąś figurką ale sama w praktyce nauczysz się kupować wygodne gumki które nie zjeżdżają z włosków co chwilkę. Spokojnie masz jeszcze czas a praktyka osobista jest najlepsza.
ja swojej poczatkowo wpinalam te spineczki sa super jak na cienkie wloski teraz wize jej kitka na czubku glowy bo te spinki juz nie trzymaja sie bo ma za kudlata glowe http://allegro.pl/spinki-kokardki-dla-malych-dziewczynek-handmade-i1878032097.html
dwa kitki,jeden
,waroczyki ,mloda w sklepie wybiera te ozdoby ktore sie jej podobaja
moja 3-letnia córeczka codziennie ma nową fryzurę, czasami standardową jak kitek, warkoczyk, czasami jakąś inną typ dobierany, warkoczyk, a jeszcze robię jej jakieś wymyślane przeze mnie fryzury, wszystko zależy od ubioru i okazji, ale nie lubię takich standardowych, wolę zrobić coś od siebie nietypowego
Moja ma 2 lata i 4 miesiące i codziennie ją czeszę,a to kitka 1 a to 2,warkoczyk,dobierany z góry,dobierany z boku,zwykła spinka.Ozdób mam dużo różnych.Te kokardki co wkleiła mjakmama też,super są.W h&M ostatnio kupiłam spinki serduszka svarowskiego:)
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

do góry