Widok

Jak napisać podanie o przyjęcie do żłobka?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie ;)
Nie mam pojęcia, jak takie podanie ma wygladać. Może jakaś dobra duszyczka mi pomoże?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
yyy podanie? no ja to byłam bezpośrednio w żłobku i tyle. Dyrektorka zapisała mnie na listę kolejkową i to wszystko. Przy podpisywaniu umowy musiałam pokazać DO i okazało się, że ja w papierach to nie jestem Gdańszczanka. Ale skoro już miałam obiecane miejsce, to mnie nie odrzucili.
image
Hm, no ja wiem od bratowej, ktorej dzieci chodza do zlobka, ze wlasnie podania pisala i ze tak to sie odbywa.
idz do zlobka albo zadzwon to sie dowiesz. :)
image

image
w przedszkolach sa formularze do wypelnienia na stronie www urzedu. ze zlobkami moze byc podobnie. najlepiej jak podejdziesz do zlobka i sie zapytasz. albo zapisz dziecko do zlobka prywatnego tak jak my - polecam klub wesolego smyka http://klubwesolegosmyka.pl w gdansku zaspie
Ja do państwowego zapisywałam osobiście i nie musiałam żadnego podania...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

anoreksja (23 odpowiedzi)

Mamy w rodzinie taki problem. Moja kuzynka przez drastyczne odchudzanie zachorowała. Nie...

Obniżenie /wypadanie macicy (1244 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

do góry