Widok

Jak poderwać dziewczynę.

Witam,

Mam 20lat i jak do tej pory nie mam dziewczyny. Nie chciał bym zostać starym kawalerem. Wygląd nie jest moim największym atutem, po prostu jestem mało przystojny. Stosowałem już wielu metod ale żadna nie skutkowała. Zawsze dziewczyny były dla mnie miłe ale jeśli przychodziło co do czego to zawsze mi odmawiały tłumacząc się ze to narazie nie szukają chłopaka itp. bo nie chcą mnie urazić. Wiem iż tu wszystko chodzi o wygląd. Wiem iż wygląd nie jest najważniejszy ale co zrobić by potencjalna dziewczyna to zrozumiała. Znacie jakieś metody bym w końcu znalazł dla siebie dziewczynę.

Pozdrawiam,
Michał
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiwat sempre,wolny stan!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bukowina i ubot

Zabawne:))))))
Ale to też przyjemność odpowiadać na dziwne pytania:)
Do Bobra jak napisał tak napisał

Co sądzicie o perfumach z feromonami, czy rzeczywiście działają na kobiety?
Skoro kobiety pachną pociągająco - a na pewno się z tym spotkaliście, to może i działa to w drugą stronę?

Aktualnie używam Pheromone essence, polecam. Kiedyś sądziłem,ze coś takiego nie ma opcji dzialac, jednak zaskoczyło mnie to ,ze działa!

I już żałosna wstawka handlarzy odpustów... tfu, feromonów. Czasy się zmieniają, ale naiwnych nigdy nie brak

Nie sądzisz, ze to moze być placebo?

Uzywam dopiero od miesiaca, tak wiec nie jestem w stanie na 100% stwierdzić czy jest to placebo czy nie, ale wydaje mi sie, ze nie jest. Fakt, ze jak mam na sobie feromony to podnosza pewność siebie, ale również widzę zmianę nastawienia innych.

Złoty sygnet, garniak od Armaniego i czerwone BMW też zmienią względem Ciebie nastawienie otoczenia, hehe...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

odkąd biorę prosent 600 - niebieskiego byka codziennie panienki same na mnie lecą. Jakoś wyczuwają testosteron podświadomie

Jeśli elektronika w twoim BMW zaczyna siadać, polecam serwis Car Connect. Firma specjalizuje się w naprawach aut tej marki, działają szybko i skutecznie.

Polecam spróbowanie feromonów. Wiele osób nie wierzy w taki zapachy, sam jednak przekonałem się, ze mają one bardzo duże znaczenie w znajomości z drugą osoba. Wyprobujcie sobie love desire, bardzo przyjemny zapach i zdecydowanie podoba się płci przeciwnej....

Jesteś jeszcze młody, ale zawsze można popracować nad sobą :) Może sprawdź sobie taki kurs uwodzenia , myślę że będzie pomocny. Został opracowany na podstawie wieloletniego doświadczenia

Wyglad nie ma zadnego znaczenia u faceta. Laski nie lubia niezdecydowanych ciamajd. Jak masz wyglad keanu reevsa, ale brak ci zdecydowania i polotu, zadna laska na to nie poleci. Musisz byc otwarty, zdecydowany, pewny siebie a jednoczesnie czuły. Kiedy trzeba, musisz docisnąć. Nigdy nie odpuszczaj, ale rób to z wdziekiem i meskoscią a nie w stylu glebogryzarki. Z grubsza to tyle. I nie bujaj w obłokach w stulu platonicznego och ach jak motylek Emmanuel. Uwierz, one TO lubią i czekaja jak ktos in TO da.

15 letni wątek, hmm hmm, na tym etapie mnie tylko interesuje czy Jeta się ożenił.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

wpis sprzed 15 lat i nagle ląduje na głównej stronie trojmiasto.pl. O co tu chodzi?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chłopak nie przejmuj się i odpuść sobie trochę! Rób swoje, rozwijaj siebie i swoje pasje, ucz się a za jakiś czas znajdziesz dziewczynę - wystarczy, że nie zdziadziejesz.

ty retardzie to było 15 lat temu, pewnie teraz chłop ma już swoją rodzinę a ty z tymi radami to przeleżałeś pod lodem

Nic nie rób chłopie... Naciesz się swoją wolnością puki jeszcze możesz :)
Wszystko w życiu przyjdzie samo, w swoim czasie, prędzej czy później jakaś dziewczyna Cię upoluje.
Dlatego ciesz się chwilą, rozwijaj się, zadbaj o siebie i swoje dobre samopoczucie.
Kobiety jeszcze Cię wymęczą w Twoim życiu ;)

Ciekawe czy znalazł :)

Inne tematy z forum Towarzyskie

rumia (23 odpowiedzi)

Jest tu ktoś z Rumi :) poznam miłego mężczyznę o wesołym zadziornym usposobieniu (wiek 27 -40 )...

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (54 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

Gay Gdańsk (168 odpowiedzi)

JA 21 lat strarówka...

do góry