Widok

Jak poderwać dziewczynę.

Witam,

Mam 20lat i jak do tej pory nie mam dziewczyny. Nie chciał bym zostać starym kawalerem. Wygląd nie jest moim największym atutem, po prostu jestem mało przystojny. Stosowałem już wielu metod ale żadna nie skutkowała. Zawsze dziewczyny były dla mnie miłe ale jeśli przychodziło co do czego to zawsze mi odmawiały tłumacząc się ze to narazie nie szukają chłopaka itp. bo nie chcą mnie urazić. Wiem iż tu wszystko chodzi o wygląd. Wiem iż wygląd nie jest najważniejszy ale co zrobić by potencjalna dziewczyna to zrozumiała. Znacie jakieś metody bym w końcu znalazł dla siebie dziewczynę.

Pozdrawiam,
Michał
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem, nie próbowałem szczerze powiedziawszy takich tanich feromonów. Najtańsze to była wersja love desire zwykle i pamiętam,że miałem całkiem dobre doświadczenia. Jednak dobrze że wybrałeś bo Love Desire premium nie dość,ze moim zdaniem ładniej pachnie to jeszcze maja o wiele większe ilości feromonów w składzie i tym samym mają o wiele lepsze działanie. Obserwuj otoczenie jak będziesz się nimi psikał. Swój stan emocjonalny, reakcje innych. Dzięki temu łatwiej będzie Ci dobrać ilość feromonów jakie na siebie nakładasz. Najlepiej to widać wśród kobiet. Wybierz się na jakieś balety (sam pierwszy raz działanie feromonów zauważyłem właśnie na baletach jak pierwszy raz dziewczyny same do mnie podchodziły aby potańczyć i same do mnie zagadywały).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

male piersi (80 odpowiedzi)

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja...

Czy lubicie imprezy integracyjne? (29 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?

Gry (17 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

do góry