Widok

Jak pożółcić satynowe buty?

Cześć. Mam wyjątkowy problem. Mam białe buty i sukienkę w kolorze bardzo bardzo jasnego ecru, właściwie złamanej bieli. Co zrobić, żeby pożółcić satynę? Próbowałam je już suszyć pod suszarką, ale zero efektu, nawet po namydleniu. Proszę, pomóżcie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zalej cola:) albo jakims innym sokiem tyko modl sie zeby deszczu w dniu slubu nie bylo:)

a tak na powaznie to sa farby do barwienia materialow... w dobrych pralniach popytaj
W oliwie niedaleko petli tramwajowej jest sklep maja farby do barwienia butow
image
a spróbuj zamoczyć w mocnej herbacie
image[/url]image[/url]
a powaznie to niczym ich nie polewaj..chyba, że jest Ci wszsytko jedno jaki odcien ecri;) otrzymasz...może lepiej sprobuj tych farb..
image
No z ta herbata to nawet w Tv widzialam w jakims programie o modzie ostatnio,tylko kolor wyszedl pod taki blady roz-cielisty raczej niz ecru.No ale to chyba zalezy od materialu tez.Popytalabym sie szewcow tez.Wbrew pozorom nie latwo osiagnac jednolity odcien bez plam.Kiedys byly zaklady farbiarskie-pamietam jeszcze ,teraz juz pewnie nic takiego nie ma.
dzieki za rady, w razi czego mam te same buty tylko w mniejszym rozmiarze, zobacze na pasku jak by to wyszlo z herbata :)

Inne tematy z forum Kobieta

czemu faceci zdradzaja? (137 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

jaki krem na noc +30 ?? (209 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Hiszpańska mucha (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

do góry