Widok
Kobiety mają tak często Ogólnie mają mniejsze libido niż mężczyźni. Jeśli jednak zupełnie nie chce jej się tego z Tobą robić to raczej nie halo. Rozmawiałeś z nią o tym? Może ma jakies stresy w pracy. Poza tym czy bierze tabletki antykoncepcyjne U mojej brak libido powodowało to że przyjmowała tabletki. Odwróciło się to jak zaczęła brać suplementy wspomagające przy antykoncepcji. Wybadaj jaki jest problem u Twojej kobiety.
Cześć, rozumiem, że rutyna w intymności potrafi być trudnym tematem, ale warto podejść do tego z otwartością i cierpliwością. Często brak ochoty może wynikać z różnych czynników - stres, zmęczenie, zmiany hormonalne czy po prostu gorszy okres. Dobrym krokiem jest delikatna rozmowa, ale też próba wprowadzenia drobnych zmian - nowe rytuały, wspólne chwile poza codziennymi obowiązkami, a nawet konsultacja ze specjalistą, jeśli problem się utrzymuje. Suplementy mogą pomagać, ale najważniejsze jest zrozumienie, co stoi za tą niechęcią i próba wspólnego jej rozwiązania. Najlepiej działa współpraca i wzajemne wsparcie. Powodzenia!
Są sposoby na podkręcenie libido u kobiety żeby była bardziej skłonna poszaleć w sypialni jak na przykład tabletki z wyciągami z Turnera diffusa, Dioscorea villosa ja biore Feminam Libido bo wydaje mi się że ma najmocniejsze te wyciągi ze wszystkich które testowałam. 2 tabletki godzinę przed seksem i ogień. Nie zdarzyło się żebym nie miała orgazmu po nich. czytałam że niektórzy rozpuszczają je w alkoholu i wtedy maja jeszcze większą moc niż normalnie ale ja tego nie testowałam. Jest też lepsze nawilżenie pochwy
Podsumowanie:
Dyskusja dotyczy problemu spadku libido u kobiet w związkach długoterminowych i możliwych rozwiązań. Uczestnicy wymieniają się doświadczeniami dotyczącymi wpływu antykoncepcji hormonalnej na popęd seksualny, podkreślając znaczenie otwartej komunikacji między partnerami oraz identyfikacji przyczyn problemu, takich jak stres czy zmęczenie. W rozmowie pojawiają się rekomendacje dotyczące suplementów naturalnych zawierających ekstrakty z roślin wspomagających libido, takie jak Turnera diffusa i Dioscorea villosa, oraz podkreślenie znaczenia wspólnego podejścia do rozwiązania problemu z naciskiem na wzajemne wsparcie i zrozumienie.