Widok
w papierniczym można kupić pojemniczki z taką la plasteliną, na którą się klei różne rzeczy, uzywam tego w szkole gdy dekorujemy z dziećmi sale, ale nie zwróciłam uwagi na nazwę, ale jak się zapytasz w sklepie to napewno będą wiedzieli, a czytałam też na forum, że jedna dziewczyna kleiła w ten sposób kwiaty do samochodu, żeby nie zniszczyć karoserii
wiem ze kwiatki na samochód wogóle wszelkie dekoracje przykleja sie na glinkę florystyczną!! to jest taka plastelinka ktora schodzi bez problemu z lakieru:) jednak nie wiem czy mozna to kupic normalnie w kwiaciarni, chyba ze bedzie mila pani kwiaciarka i odsprzeda kawaleczek.A jesli nie to na pewno mozna kupic na RENKU lub na gieldzie kwiatowej pozdrawiam cieplutko
halloo sisi! Kupowaliśmy w małym sklepiku z dekoracjami ślubnymi w Orłowie, na przeciwko małej poczty, która mieści się przed "Klifem"!To znaczy przed Klifem jeśli jedziesz z Gdyni do Sopotu ;) Na samochód wystarczą 2 paczki a jedna z tego co pamiętam kosztuje 24 zeta ;) Tam są też kokardki na klamki z małą margaretką w środku - ta sama cena (na wszystkie klamki)! Niestety nie odsprzedaję bo już "zajęte" ;)) papatki
hej sisi. Ja jadnak polecam Ci zakupy internetowe jest kilka firm do wyboru 48 sztuk margaretek za 23zł dostaniesz w firmie krystian,oprócz margaretek maja też różyczki duze i małe.Wczoraj odwiedziłam sklep w Orłowie na przeciwko poczty i nie polecam,pani nawet miła można dostać rózne rzeczy ale dzwonki bibułowe które kupisz od firmy na internecie to kwestia od12.80 do 20zł a tam 24.60.Przesada naprawde.Pozatym maja balony i dekoracje na samochody,balony i piękne stroiki do kościoła których niestety nie wypozyczaja tylko sprzedaja a kogo stać na kupienie kilku czy kilkunastu stroików.Po balony bedę się wybierała jednak do godana lub zamówię przez internet bo całe trójmiasto zaopatruje się u nich pod względem sklepów które później narzucaja marże. Papatki.......