Widok

Jak przymocować kokardy do ławek w kościele?!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam materiałowe kokardy do ozdobienia ławek w kościele-tylko problem jest z ich zamocowaniem.Chciałam drucikiem-ale w ławkach w naszym kościele nie ma jak ich obwiązać do okola ponieważ są skośne...pinezkami ksiądz nie pozwala i teraz nie wiem jak je przymocować:(możne ktoś z Was ma jakiś pomysł?Myślałam o taśmie-ale te kokardy sa dosyc ciezkie i tasma moze ich nie utrzymać...Moze sa jakies specjalne masy na które można je przykleić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Naprawdę nikt nie miał problemu z przymocowaniem kokard?!
ja kiedyś dekorowałam ławki właśnie które nie miały wystających części, fotki mogę przesłać mailem
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Taśmą dwustronnie przylepną - drugą cieńszą wstażką do zawiązania??
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Napisz, który to jest kościół. Taśmy klejącej nie można przyklejać do ławek, żaden ksiądz na to nie pozwoli. Na allegro znajdziesz mocowania do ławek z gąbką florystyczną lub plastikowe uchwyty do ławek kościelnych. Ostatnio widziałam takie na giełdzie w Barniewicach. Nie do każdej ławki pasują, jak podasz kościół, to będę mogła konkretniej ci doradzić.
~graynag35 kościół jest w Helu...Też słyszałam o tych gąbkach,ale nie wiem czy zda to egzamin?
Karolinka29 poproszę o fotki natala_to@poczta.onet.pl i z góry dziękuje :)

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry