Widok

Jak przymocować kokardy do ławek w kościele?!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam materiałowe kokardy do ozdobienia ławek w kościele-tylko problem jest z ich zamocowaniem.Chciałam drucikiem-ale w ławkach w naszym kościele nie ma jak ich obwiązać do okola ponieważ są skośne...pinezkami ksiądz nie pozwala i teraz nie wiem jak je przymocować:(możne ktoś z Was ma jakiś pomysł?Myślałam o taśmie-ale te kokardy sa dosyc ciezkie i tasma moze ich nie utrzymać...Moze sa jakies specjalne masy na które można je przykleić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Naprawdę nikt nie miał problemu z przymocowaniem kokard?!
ja kiedyś dekorowałam ławki właśnie które nie miały wystających części, fotki mogę przesłać mailem
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Taśmą dwustronnie przylepną - drugą cieńszą wstażką do zawiązania??
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Napisz, który to jest kościół. Taśmy klejącej nie można przyklejać do ławek, żaden ksiądz na to nie pozwoli. Na allegro znajdziesz mocowania do ławek z gąbką florystyczną lub plastikowe uchwyty do ławek kościelnych. Ostatnio widziałam takie na giełdzie w Barniewicach. Nie do każdej ławki pasują, jak podasz kościół, to będę mogła konkretniej ci doradzić.
~graynag35 kościół jest w Helu...Też słyszałam o tych gąbkach,ale nie wiem czy zda to egzamin?
Karolinka29 poproszę o fotki natala_to@poczta.onet.pl i z góry dziękuje :)

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry