Widok

Jak skutecznie poderwać dziewczynę?

Interesują mnie przede wszystkim opinie Pań.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie ma na to żadnej recepty, trzeba mieć dużo szcześcia aby trafić na dobrą dziewczynę.
hm... trudne pytanie i chyba jednoznacznej odpowiedzi, recepty dac sie niemozna...
Jedno jest pewne: byc soba - to przede wszytskim, reszta zalezy juz od twej pomyslowosci:))
Powodzonka zycze:)))
co dla ciebie oznacza skutecznie?
czy skutecznie to:
a) tak, by zwrocila na ciebie uwage
b) tak, by zechciala byc z toba
c) tak, by umowila sie z toba jeszcze raz
a moze jeszcze cos innego...
Nie ma skutecznego sposobu na poderwanie dziewczyny.
Jednej podoba sie "to",a drugiej "tamto",ale myślę,że facet powinien postawić całkowice na "bycie sobą" i powinien zrozumieć dziewczyne(troche z nia pogadac),a nie traktowac jej "przedmiotowo" oceniając jej nogi:) i rzucając do niej texty w stylu.."Ejjj Ty mała-fajna z Ciebie laska-umówimy się?"
Generalnie,najbardziej w blizszym poznaniu dziewczyny zazwyczaj pomaga chec zrozumienia jej i nie narzucanie sie.
Pozdrowka
I tu popieram wszystkie powyzsze opinie, ale dodam swoja- zalezy jak chcesz poderwac tj. czy jakas gluiutka na jedna noc- tu starczy dobrysamochod i troche szmalu, a jak na dluzej i kobietena poziomie to musisz wykazac troszke inicjatywy- starac siez nia spotykac,rozmawiac, ubiegac o jej wzgedy, pokazac ze jest bardzo wazna w twoim zyciu, umiec sluchac i rozumiec, nie wim jak inne panie na to reaguja ale mi sie bardzo podoba, jezeli mezczyzna puszca mnie przodem, podaje reke by pomoc wysiasc z samochodu, podaje kurtke gdy jest mi chlodno, i przychodzi z kwiatkiem......
oj tusia tusia ty to juz przesadzasz puszczanie przodem to zrozumiem ale te kwiatki :)
Oj Fredziu, kwiatki fajna rzecz...:))
i chyba naprawde działają;)

Nimniejszym uroczyście potwierdzam powyższe dane ;)
Zgadzam się z przedmówcą... a w ogóle: co to znaczy "poderwać"? Mi to kojarzy się z jakimś zbajerowaniem jakiejkolwiek dziewczyny, w celu mozliwie szybkiego uzyskania doznań erotycznych itp, itd;) W każdym razie kojarzy się niezbyt nieciekawie.

Inne tematy z forum Towarzyskie

marynarz pozna panią (194 odpowiedzi)

Dobry wieczór, Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie...

PANOWIE po pięćdziesiątce :) (80 odpowiedzi)

Może tutaj bywają NORMALNI panowie po pięćdziesiątce, którzy chcieliby nawiązać znajomość z...

Sex... (11 odpowiedzi)

Sex, wszedzie, na bilbordach, na plakatach, w mediach. Czy to znak naszych czasow, czy towar, a...

do góry