Widok

Jak to jest??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ostatnio dowiedziałam sie, ze tam gdzie mamy miec wesele czyli w Oleńce cena za osobe podskoczyła o 5 zł czyli wynosi 125 zł. Jestem ciekawa jak to jest w tej branzy czy ceny tylko wzrastaja czy rowniez opadaja? wiecie cos moze na ten temat? Troszke sie zmartwilam bo tam podobno co roku o 5 zł podwyzszaja :( czy ktos sie orientuje ile trzeba wplacic zaliczki w olence?? czy ta kwota jest dowolna?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mnie szef kuchni w Livalu uprzedzil ze ceny mogą wzrosnąć, jadnakże jak sie podpisze już umowę na konkretną kwoatę, o to nawet jak im skoczą koszty to i tak ja pacę tyle samo

Pare wesel w rodzinie było i na przestrzeni lat nigdy nie zdrzyło się aby coś staniało, raczej idzie co roku w górę.
Ale porządni usługodawcy weselni nie powinni zmieniać ceny już po spisaniu umowy nawet na ponad rok wcześniej niż wesele, umowa to umowa.
Będziesz miała okazje się przekonać, no i oczywiście zdać relację na forum jaki był rezultat.
Ja rówiez w przyszłych roku we wrzesniu mam wesele w Oleńce, uprzedzano mnie ze cena w nowym roku moze wzrosnąć, no i prosze a to juz si e stało. Ja mam wesele we wrzesniu 16 stego 2006 i zaliczkę w wysokosci 30 % pwoiedziano mi ze musze wpłacić na poczatku roku 2006 .
Kamis kiedy masz miec wesele w Oleńce ?
17 czerwca 2006 mamy slub ;) a czy podpisalas juz jakas umowe?? orientujesz sie czy to jest tak ze jak sie podpisze juz umowe to nie ma sie co martwic o cene?? tzn czy jezeli cena wzrosnie juz po podpisaniu umowy to nic sie nie zmieni??
Nie podpisywałam na razie umowy, tylko wpłaciłam zaliczkę 200 zł. jak rezerwowałam termin we wrześniu.
ALe nie orientuje sie jak to jest, wydaje mi sie ze jezeli juz jest spisana umowa to wtedy podwyzsza cen nie powinna obowiązywać.
no tak juz jest że ceny rosną i to wszędzie.

jak my mieliśmy wesele to zamawialiśmy salę rok wcześniej i pan powiedział, że w przyszłym roku będą cany wyższe, ale że jesteśmy tak szybko to podpiszemy umowę jeszcze na te niższe ceny i to się nazywa "podejście do klienta"

W [przyszłym roku jeszcze cos tam mówił, ż eteraz jest drożej itp., ale wesele mieliśmy po starej cenie 89zł, a później tzn w tym samym roku było już po 95zł, i teraz też tak jest chyba cały czas.

wesele mielismy w Czardaszu w Luzinie
do góry