Widok

Jak to jest z kwiatkami dla dziecka na chrzest?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Nie mam doswaidczenia w tym temacie... Czy to ma być taki bukiecik jak powiedzmy dla Panny młodej :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Moja córka miala maly bukiecik, biale kwiatki roze. Trzymala je matka chrzestna. Wydaje mi się ze bukiecik może być z jakichkolwiek kwiatów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas mała też miała mały bukiecik
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moja malutka też dostała kwiatki od chrzestnej i od dziadków, malutkie białe kwiatki :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
W mojej rodzinie chrzestna kupuje bukiecik, ja dla swojego chrześniaka miałam białe i niebieskie margaretki :)
Gabryś nie dostał żadnych kwiatków :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
moj maly dostal dwa bukiety jeden z bialych roz, a drugi z bailych kwiatkow jakis inych z blękitnymi ozdobami(ale takie malutkie nie wielkie).dopiero dlugo po chrzscie dowiedzialam sie ze i my jakis bukiet powinnismy miec:))a obylo sie bez:)
U nas Filip tez nie miał kwiatków:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
mysmy nie mieli - Tomek dostał kwiatki od gości - mysle ze świeca i dziecko to wystarczająco duzo do uważania... :)
tworzenie i projektowanie stron internetowych - http://www.ascomi.pl
ja swojemu chrzesniakowi dalam maly bukiecik z bialych malutkich rozyczek z niebieskimi wstawkami, ogolnie Pani z kwiaciarni powiedziala ze takie bukiety zamawia sie z wyprzedzeniam jak do slubu i niebardzo chciala wykonac bo bylam w niedziele rano w dzien chrztu, dla mnie to troche o paranoje podchodzi ale dobrze ze zrobila i nie moglam narzekac bo naprawde sliczny byl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
przypomniałam sobie, że jak szłam na ślub kumpeli połączony z chrztem jej synka - to na poczekaniu Pani zrobiła mi 2 bukiety ;) oczywiście nie mówiłam na jaką okazję(wtedy często cena rośnie) :)

biały bukiecik z niebieskimi dodatkami :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas tez zadnych kwiatów nie było

image

u nas były kwiatki irzeczywiście białe i tylko białe, jak komunijne:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153 odpowiedzi)

Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny, że na rok, a jeszcze...

Przeprowadzka- jaka firma? (44 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Jaki piasek do piaskownicy? (39 odpowiedzi)

Kupujecie specjalny, atestowany? Czy zwykły, budowlany? Gdzie kupujecie?

do góry