Widok

Jak to z wami Facetami....

Kobieta jak ma pracę stabilną i jest zadowolona to siedzi i pracuje. A facet? A facet z tego co widzę faceci noszą w sobie dzikiego ziwerza chcą się piąć coraz to wyżej i wyzej, nie lubią monotonni, nudna praca i taka w której facet ma wrazenie że sie nierozwija to chyba najgorsze co może być. Tak wnioskuję po moich obserwacjach. Faceci to ryzykanci lubią adrenalinkę i też wiem że nielubią jak kobieta zamiast ich wspierać stopuje. Tak to chyba jest. Więc myślę że skoro jesteście takimi wojownikami to ok, podejmujcie decyzje i ponoście jej konsekwencje. My babki możemy wspierać, kibicować ale chyba nic poza tym. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ancia jest stabilna poprostu i mało odważna, i tu jest równowaga bo ktoś do cholery musi być w związku odwazny. W końcu do odwaznych Świat nalezy.
Świat nie należy do nikogo. Takie slogany to sobie schowaj do torebki i ją zatrzaśnij.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
Nieprawda, Świat należy do mnie - krzyknął mrówek Hubert chwilę przed tym, jak przydepnęła go słonica Balbina.

Jak mieszkałem w górach, to drewno kupowałem u leśniczego, co się nazywał Świat. On zdecydowanie należał do swojej kobiety, ale ona to raczej mało odważna na zewnątrz była.

Kurna, nie mam sił. Przesadziłem drzewka, na dworze 20 stopnia, a ja sie rozpływam. Chyba sam muszę sobie zażyć jakiegoś speeda.
"Jak mieszkałem w górach, to drewno kupowałem u leśniczego, co się nazywał Świat. On zdecydowanie należał do swojej kobiety, ale ona to raczej mało odważna na zewnątrz była."

hehehehehehehehehehehehehehe no i to jest właśnie świat.
A jak siedziałem w Genovie to kumple Włosi nawieźli mi w prezencie z pod weneckiej winiarni pinot nero. To było naprawdę światowe wino wtedy :) Bo dla takich rzeczy warto podróżować Bracie olewając do kogo świat należy. Co do grobu go zabiorę? Wszystko co mam jest we mnie i kropka.

Teraz toast Mansonie wznoszę: za te drzewa z których zrobią dechy na nasze trumny. Czy myślisz, że lepiej z dymem pójść?
Z dymem.
Szkoda drzew.
Wiedziałem.
Postanowiłem udowodnić sobie, żem słaby jak mucha.
I polazłem celem tego do lasu z piłą łańcuchową.
No i nie wiem po co lazłem i sobie udowadniałem skoro wiedziałem.
Dziś już tylko bud.
rób to częściej w sezonie grzybiarskim.
Wszystkie grzyby w okolicy Twoje.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Gdybyś zmienił płeć bylibyśmy kochankami ;))
Idzie cosik na wiosenną burzę teraz, ale moc nieboskłonu się rozpędzić nie może za bardzo. Przynajmniej u mnie tak. Nieśmiałe te nimbostratus na niebie.
Ostatnia butelka wińska poszła w zapomnienie. Mam browary, ale nie wiem czy ruszyć. Święta jakoś idą na dniach, looknę w kalendarz bo wydzwaniają już do mnie w tej sprawie. A niech spadają.

"Gdybyś zmienił płeć bylibyśmy kochankami ;))"
No przecież już byliście umówieni na warsztaty, nie?
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Jesteśmy od tygodni i miesięcy nawet.
A o ile się spotkamy na wolnym polu będzie potężny wybuch radości. (boże ale mam dym dziś)
A wiecie kiedy ma miejsce prawdziwa Wielkanoc?
Nie wiecie.
- Kiedy ludzka dusza zmartwychwstaje.
A kiedy to zmartwychwstanie duszy ma miejsce ?
- Tego też nie możecie wiedzieć.
To Wam powiem, kiedyś cielęcina, albo jagnię czy sandacz, oliwki, ser, brokuły, kabaczek, czosnek i fasola w organizmie człowieka przemieniają się nie na ospałość, nudność, odchody i troski, ale na pracę, taniec, radość marzenia i dobry twardy sen.
Przemyślcie to.

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (71 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Biżuteria jako prezent? (45 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

Jest jakiś skup niepotrzebnych części do maszyn? (3 odpowiedzi)

Zgromadziłem trochę niepotrzebnych części, które gdzieś tam kupowałem do wykonywania napraw i się...

do góry