Widok

Jak trudno ustąpić pierwszeństwa pieszym... znalezione nagranie z Gdańska.

Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Na taki filmik trafiłem ostanio, czy to nie Gdańsk przypadkiem? Redakcja mogłaby nawet podrzucić to na stronę główną, może ktoś tu swoje auto rozpozna :)

https://www.youtube.com/watch?v=3s8lSAH9A8o
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
jeżeli rozpozna to co? może będziemy wrzucać tez filmy jak piesi na Grunwaldzkiej przebiegają gdzie popadnie np na wysokości castoramy?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
"...czy to nie Gdańsk przypadkiem?"

Gdańsk. Skrzyżowanie ulic Hallera, Lili Wenedy i Żywieckiej.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest typowy przykład jak hołota w Polsce jeździ samochodami. Później dziwimy się,że piesi giną na przejściach dla pieszych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Być może powiedziane zbyt dosadnie, ale faktycznie na mitycznym zachodzie takie rzeczy nie mają prawa bytu. W Anglii, w której zmuszony byłem swego czasu siedzieć stawiają na przykład żółte lampy przy przejściach dla pieszych i tam kierowca MA OBOWIĄZEK przepuszczenia pieszego. U nas kierowcy jedynie "mają obowiązeczek", którego zbytnio nie przestrzegają i sytuacji z takich filmów faktycznie jest znacznie więcej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Na drogach Trójmiasta

[Gdzie?] Uzywane auto w miare uczciwie? (31 odpowiedzi)

Szukam uczciwego salonu w Trójmieście, gdzie mozna kupic uzywane auto i zostawic w rozliczeniu...

Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego (4 odpowiedzi)

Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni...

Wypożyczalnia samochodów (10 odpowiedzi)

Witam, gdzie jest najlepiej wypożyczyć samochód na dłuższy okres czasu? Najlepiej tak żeby od...

do góry