Widok

Jak wyglada dekoracja kosciola w praktyce?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy f-ma, ktora dekoruje dany kosciol na konkretna godzine zabiera zaraz po mszy ta dekoracje, czy ona zostaje "pozniej"? (kiedys trzeba ja zdjac, prawda)?
Dowiedzialam sie, ze w dniu mojego slubu w moim kosciele jest 5 slubow, a niestety nie znam (nie mam kontaktu) do tych osob, zeby np zorganizowac cos wspolnie. Ksiadz nie mial do nich telefonow.

Co robic w takiej sytuacji? specjalnych dekoracji miec nie musze, ale chociaz krzesla i kleczniki (bo to chyba jest z kosciola) moglyby byc przystrojone..
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szkoda że nie ma kontaktu do pozostałych par(chociaz to dziwne że ksiądz nie ma tel.do tych par),a co do firm- jesli dekoracja jest tylko dla was to przyjezdzaja na okreslona godzine(nawet troche wczesniej) i zaraz po mszy musza ta dekoracje usunac.Jesli jest tyle slubów i kazda para ma inna dekoracje to musza firmy dbac tez o to zeby je szybko zabrac,poniewaz wyjdzie niezłe zamieszanie i opóznienie nastepnego slubu.Jest to dosc stresujace.Moze w jakis sposób uda sie namierzyc te pary...
ja nie wiem jak inni, ale ja jak zakładam dekoracje dla kogoś to i tak zostaje ona dla wszystkich bo "sprzątam" po wszystkich ślubach niezależnie od tego czy pary się dogadały czy nie
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Robię tak jak karolina29.Ale dla par jest lepiej jak się dogadają. Między ślubami można dokonać drobnych zmian

image
a powiedzcie mi jeszcze dziewczyny, czy jesli jeden slub jest o 16.30 to jest szansa, ze przed moim, ktory jest o 18 da sie cos zrobic? ile czasu zajmuje wam udekorowanie malutkiego kosciola, bardzo skromna dekoracja?
jak byscie mialay jakies fotki to byloby super
image
Sprawna, doświadczona ekipa spokojnie zmieści się w czasie pomiędzy jednym a drugim ślubem.Rzadko nam sie to zdarza , bo generalnie jest tak jak pisały poprzedniczki , ale w opisanej sytuacji można przygotować całą dekorację od podstaw.
Pozdrawiam
image
STUDIO FLORYSTYCZNE GLORIOZA
KOMPLEKSOWA OPRAWA ŚLUBÓW www.glorioza.net
email;edussa@wp.pl tel;(+48)693 126 042
Osobiście nie zostawiałabym i nie zostawiam przystrojonego kościoła parom, z którymi nie miałam kontaktu, ponieważ nie wszyscy chcą mieć wystrojony kościół i w takim stylu jak życzyła sobie tego pierwsza ślubująca para.

Czas dekorowania zależy od rodzaju dekoracji. W pół godzinki można delikatnie wystroić cały kościół tym bardziej jeśli jest on mały jak Pani pisze. I jeśli trzeba szybko ściągnąć dekorację to tak też się dzieje. Wszystko można ustalić.

Poniżej wklejam zdjęcia z małego kościółka:

image

image

image

Pozdrawiam, Agata
Dekoracje Ślubne Dekori
Witam,

a ile kosztuje przystrojenie, które Pani prezentuje powyżej?
Czy która z Was robiła moze dekoracje w kościele św.Mikolaja?? mogłabym prosić o zdjęcia i oferty wraz z cennikiem?na maila papciunio@wp.pl
tak dla sprostowania chodzi mi o kościoł sw. mikolaja w gdańsku
Wysłałam Pani kilka zdjęć i ofertę.
Pozdrawiam
image
STUDIO FLORYSTYCZNE GLORIOZA
KOMPLEKSOWA OPRAWA ŚLUBÓW www.glorioza.net
email;edussa@wp.pl tel;(+48)693 126 042
Becia a mogłabyś mi przesłac na maila swoja oferte dekoracji koscioła? alinoss@gmail.com
dzieki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do: "dz"

Jesli chodzi o cennik oraz ofertę dekoracji śubnych poproszę o kontakt na maila bądź telefonicznie: dekoracje@dekroi.pl, 503 812 521.

Oferty dostosowywane są do Państwa indywidualnych potrzeb.

Pozdrawiam,
Dekoracje Slubne Dekori

Bardzo dziękuję za zainteresowanie
Oczywiście ze prześlę
Pytania prosze kierować na beataplus5@wp.pl
Pozdrawiam

image

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry