Widok

Jak wyglada dekoracja kosciola w praktyce?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy f-ma, ktora dekoruje dany kosciol na konkretna godzine zabiera zaraz po mszy ta dekoracje, czy ona zostaje "pozniej"? (kiedys trzeba ja zdjac, prawda)?
Dowiedzialam sie, ze w dniu mojego slubu w moim kosciele jest 5 slubow, a niestety nie znam (nie mam kontaktu) do tych osob, zeby np zorganizowac cos wspolnie. Ksiadz nie mial do nich telefonow.

Co robic w takiej sytuacji? specjalnych dekoracji miec nie musze, ale chociaz krzesla i kleczniki (bo to chyba jest z kosciola) moglyby byc przystrojone..
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szkoda że nie ma kontaktu do pozostałych par(chociaz to dziwne że ksiądz nie ma tel.do tych par),a co do firm- jesli dekoracja jest tylko dla was to przyjezdzaja na okreslona godzine(nawet troche wczesniej) i zaraz po mszy musza ta dekoracje usunac.Jesli jest tyle slubów i kazda para ma inna dekoracje to musza firmy dbac tez o to zeby je szybko zabrac,poniewaz wyjdzie niezłe zamieszanie i opóznienie nastepnego slubu.Jest to dosc stresujace.Moze w jakis sposób uda sie namierzyc te pary...
ja nie wiem jak inni, ale ja jak zakładam dekoracje dla kogoś to i tak zostaje ona dla wszystkich bo "sprzątam" po wszystkich ślubach niezależnie od tego czy pary się dogadały czy nie
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Robię tak jak karolina29.Ale dla par jest lepiej jak się dogadają. Między ślubami można dokonać drobnych zmian

image
a powiedzcie mi jeszcze dziewczyny, czy jesli jeden slub jest o 16.30 to jest szansa, ze przed moim, ktory jest o 18 da sie cos zrobic? ile czasu zajmuje wam udekorowanie malutkiego kosciola, bardzo skromna dekoracja?
jak byscie mialay jakies fotki to byloby super
image
Sprawna, doświadczona ekipa spokojnie zmieści się w czasie pomiędzy jednym a drugim ślubem.Rzadko nam sie to zdarza , bo generalnie jest tak jak pisały poprzedniczki , ale w opisanej sytuacji można przygotować całą dekorację od podstaw.
Pozdrawiam
image
STUDIO FLORYSTYCZNE GLORIOZA
KOMPLEKSOWA OPRAWA ŚLUBÓW www.glorioza.net
email;edussa@wp.pl tel;(+48)693 126 042
Osobiście nie zostawiałabym i nie zostawiam przystrojonego kościoła parom, z którymi nie miałam kontaktu, ponieważ nie wszyscy chcą mieć wystrojony kościół i w takim stylu jak życzyła sobie tego pierwsza ślubująca para.

Czas dekorowania zależy od rodzaju dekoracji. W pół godzinki można delikatnie wystroić cały kościół tym bardziej jeśli jest on mały jak Pani pisze. I jeśli trzeba szybko ściągnąć dekorację to tak też się dzieje. Wszystko można ustalić.

Poniżej wklejam zdjęcia z małego kościółka:

image

image

image

Pozdrawiam, Agata
Dekoracje Ślubne Dekori
Witam,

a ile kosztuje przystrojenie, które Pani prezentuje powyżej?
Czy która z Was robiła moze dekoracje w kościele św.Mikolaja?? mogłabym prosić o zdjęcia i oferty wraz z cennikiem?na maila papciunio@wp.pl
tak dla sprostowania chodzi mi o kościoł sw. mikolaja w gdańsku
Wysłałam Pani kilka zdjęć i ofertę.
Pozdrawiam
image
STUDIO FLORYSTYCZNE GLORIOZA
KOMPLEKSOWA OPRAWA ŚLUBÓW www.glorioza.net
email;edussa@wp.pl tel;(+48)693 126 042
Becia a mogłabyś mi przesłac na maila swoja oferte dekoracji koscioła? alinoss@gmail.com
dzieki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do: "dz"

Jesli chodzi o cennik oraz ofertę dekoracji śubnych poproszę o kontakt na maila bądź telefonicznie: dekoracje@dekroi.pl, 503 812 521.

Oferty dostosowywane są do Państwa indywidualnych potrzeb.

Pozdrawiam,
Dekoracje Slubne Dekori

Bardzo dziękuję za zainteresowanie
Oczywiście ze prześlę
Pytania prosze kierować na beataplus5@wp.pl
Pozdrawiam

image

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry