Widok
Nawet w kolejnej ciąży w 8 nie było widac, ale Daria ma rację - często w tym czasie wychodzą problemy gastryczne i objętość w pasie rośnie :/ Ja byłam w 9 tyg na weselu w baaardzo ciasnej, dopasowanej sukience z czasów przedciążowych.
im szczuplejsza, tym szybciej widać :>
a to często słyszałam od pulchniejszych dziewczyn,że chudną na początku. u mnie w pierwszej to brzuszek dość późno ale w drugiej ciazy kiedy już wszystko szybciej sie dzieje, to na poczatku faktycznie bardziej wzdęty pod koniec dnia bywał ale żeby brzuszek to po 4 miesiącu powoli szedł. Nie będzie nic widać u ciebie. Brzuch jest taki jeszcze w drugim trymestze,że czesto ciuchy da się normalne włożyć, najbardziej rośnie w 3 trymestrze, wtedy to gna na calego. ja na finale miałam 100 cm w brzuchu;) choć ponoć to mało dla mnie gigant był;)
moja kumpela też dowiedziała się, że jest w 2 tyg. ciąży, przypadkiem heh - miała robione badania okresowe do pracy - odbiera wyniki a tam zonk ;)
Ja byłam na weselu w 12 tygodniu i też nie było nic widać. A zaznaczam, że teraz mam wielgachny brzuch, naprawdę.
jesteś pewna, ze będziesz w 8 tc skoro twierdzisz, że jesteś teraz w 2 tygodniu ??? jeśli masz standardowe cykle to w 2 tygodniu ciąży występuje owulacja i dochodzi do zapłodnienia, więc o ciąży dowiadujesz się około terminu kolejnej miesiączki, po kolejnych 2 tygodniach ... czyli w 4 tygodniu ciązy !