Widok

Jak zapobiec puszeniu się i puszeniu włosów po ich umyciu?

Niedawno ufarbowałam całe włosy na popielaty blond ombré i uwielbiam to. Ale zauważyłam, że za każdym razem, gdy myję włosy, zawsze wysychają i naprawdę trudno je uczesać i ułożyć. Jednak po kilku dniach wraca do normy. Mam super gęste włosy, więc robi się jeszcze bardziej irytujące. Jakieś wskazówki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niedawno ufarbowałam całe włosy na popielaty blond ombré i uwielbiam to. Ale zauważyłam, że za każdym razem, gdy myję włosy, zawsze wysychają i naprawdę trudno je uczesać i ułożyć. Jednak po kilku dniach wraca do normy https://9apps.ooo/ . Mam super gęste włosy, więc robi się jeszcze bardziej irytujące. Jakieś wskazówki?

issue got solvedd

zmien kosmetyki bo obecne widac ci nie sluza

a skad wiedziec jakie beda nam sluzyc?

no jesli nie dzialaja i nie ma po nich poprawy to nie sluza :D ja na notino kupuje na promocjach kerastase i nie znam nikiogo komu by nie pasowala ta firma

Inne tematy z forum Moda i uroda

Bardzo zniszczone dłonie. Jak zaradzić ? Są jakieś zabiegi ? (14 odpowiedzi)

Czy znacie moze jakies dobre zabiegi na dłonie? Takie oprócz parafiny ( chodziłam ale zabieg mało...

Sklep Valetta.pl opinie (1734 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

wróżka - tarot -czary mary? (17 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

do góry