Widok

Jak zostać modelką? Pomocy!

Witam, poszukuje jakiś agencji modelek albo fotografów, którzy pomogą mi rozpocząć karierę modelki. Mam 18 lat i chciałabym pójść tą ścieżką. Jakieś pomysły?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
jak dajesz to masz szansę
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
no jeśli masz odpowiednie warunki to potrzebujesz tylko jakiegos portfolio i doświadczenia. Skąd jesteś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem z Trójmiasta, moj wygląd jest typowy dla modelek, bardzo szczupła, 177cm wzrostu, dlugie czarne włosy, cera bez niedoskonałości. Waże 53kg. Nigdy nie mialam robionej profesjonalnej sesji zdjęciowej
@Marianna kochana, brzmi jabys naprawde była urodzona modelką.Ja Trójmiasta nie znam pod względem agencji modelek, ale napewno maxmodels stronka, tam zaczyna prawie kazda :D Do tego rozgladaj się za jakąs okazją do zrobienia sobie portfolio, przejrzyj facebooka twojego miasta i rozne fora, czesto mozna tam znaleźć oferty tego typu, ze zrobie fotki za barter.
Ej weszłam na fanpage trójmiasta i tam pani ogłaszała ze nasze centrum handlowe trójmiejskie szuka twarzy wiosennej kolekcji! I rekrutacja przez neta bo na ich fanpage'u jest taka aplikacja! Co o tym myślisz?
No dokładnie o takie rzeczy chodzi, trzeba łapać się na początku najbardziej trywialnych zleceń zeby złapac doswiadczenia troche, pozatym praca dla duzego centrum handlowego to juz coś. zgłaszaj sie, napewno masz moj głos :)
nie rozumiem tak chudych dziewczyn ;/ przecież to koszmarnie wygląda, ja mam 160 cm i ważę 42 kg ale jestem po cięzkim leczeniu, zawsze byłam chuda i miałam problemy z przybieraniem wagi i nie lubię tego, chciałabym przytyć. Przy moim wzroście widać każdy kilogram, do tego jestem proporcjonalna ale przy wzroście 177 cm waga 53 kg to szkielet ;/ Myślałam, że ta epoka już minęła.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
epoka modelek nigdy nie ginie :D tylko im starsza jetses tym mniej sie o tym słyszy bo dziewczyny w otoczeniu przestaja byc atrakcyjne modelkowo, głownie przez wiek. Ale młodsze nadal marzą o tym jak widać :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja jeszcze z 5 lat temu przy wzroscie 185 cm wazylam 56 kg.
Tez pracowalam jako modelka i wcale nie bylam w tym srodowisku 'chudzina'.. Teraz jestem po trzydziestce, przemiana materii troche sie zmienila, nie odmawiam sobie niczego w kwestiach jedzenia, a do cwiczen juz od dluzszego czasu nie moge sie zmobilizowac :D Waga wzrosla do 64 kg i tak sie trzyma od tych kliku lat ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A tu masz do rozumienia? Ja też w wieku nastu lat miałam 52kg przy 175 wzrostu - waga wynormowała mi się dopiero ok 23 roku życia. Czego tu nie rozumiesz? Tak działa natura, w wieku nastu lat metabolizm szaleje, po 20 spowalnia. Tak było od wieków. Żadna nastolatka nie będzie się specjalnie obżerać słoniną tylko dlatego, że Ty jej "nie rozumiesz".
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
troche późno się z to wzięłąs
Nie no jasne mogła myśleć o modelingu mając 12 lat !:/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No nie chciałam zaczynac za wczesnie, zeby nie zawalic szkoły. Teraz, jak juz koncze ten etap edukacji moge sie tym zająć. Na początek chyba w tą Matarnie pójdę, zostać twarza centrum handlowego brzmi całkiem miło, szczegolnie ze z Gdyni od siebie mam blisko :D https://www.facebook.com/matarnia.parkhandlowy/app_305439669577944 tak wyglada to o czym mowie. Ktos jesczze moze próbuje swoich sił? :D
Ja bym chciała bardzo, bo jestem z okolic ale mam 16 lat, wiec pewnie za młoda jestem. a szkoda bo fajna okazja, ale mysle sobie ze moze za 2 lata tez beda takie akcje i wtedy się załapie. Matarnio! Pamiętaj o mnie za 2 lata :D
Marianno powodzenia, obym cie zobaczyła na billboardach :)
kurde a ta Matarnia tylko na facebooku organizuje ten konkurs? Bo ja nie mam konta tam, czysto ideologicznie, wiec nie chce zakładać za bardzo, ale bardzo bym chciała zobaczyć kandydatki i może sama wziąć udział :/
niestety tylko na facebooku znajdziesz ich, poza nie prowadza rekrutacji ani nic, może popros kogos znajomego kto ma fejsa zeby cie umiescił? mysle ze to nie ebdzie problemem :) PH Matarnia tez nie powinna robic kłopotów, bo niby dlaczego ;o
niech cie to nie stopuje :)
dzieki za info, poradziłam już sobie :)
pojutrze koniec tego konkursu, jakies typy ?:D

ja uwielbiam ta Darie Suchenek, super stylówa dziewczyny
Hejka dziewczyny! nie wiem, czy widziałyście, ale ja właśnie ogarnęłam na fejsie, że Matarnia zorganizowała drugą edycję tego konkursu! wydaje mi się, że to spoko opcja, w sumie chyba każda chciałaby być modelką :D co o tym myślicie?

Jezeli szukasz na prawde dobrej agencji gdzie odpowiednio CIe poprowadza i zapewnia najlepsze warunki do pracy to sprawdź http://brilliancemodels.com. Jak miałem z nimi kontakt podczas kampanii reklamowej to pełen profesjonalizm

Inne tematy z forum Kobieta

Natur house- warto czy nie? (225 odpowiedzi)

Witam ;) Ostatnio weszłam na wagę i ze zdziwieniem odkryłam kilka kilo ponad moją standardową...

Feromony damskie (36 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

Tabletki powiększające piersi (8 odpowiedzi)

Pytanie kieruję do osób, które takie tabletki brały i mogą opisać doświadczenia. Jakie brałyscie...

do góry