Widok
@Marianna kochana, brzmi jabys naprawde była urodzona modelką.Ja Trójmiasta nie znam pod względem agencji modelek, ale napewno maxmodels stronka, tam zaczyna prawie kazda :D Do tego rozgladaj się za jakąs okazją do zrobienia sobie portfolio, przejrzyj facebooka twojego miasta i rozne fora, czesto mozna tam znaleźć oferty tego typu, ze zrobie fotki za barter.
nie rozumiem tak chudych dziewczyn ;/ przecież to koszmarnie wygląda, ja mam 160 cm i ważę 42 kg ale jestem po cięzkim leczeniu, zawsze byłam chuda i miałam problemy z przybieraniem wagi i nie lubię tego, chciałabym przytyć. Przy moim wzroście widać każdy kilogram, do tego jestem proporcjonalna ale przy wzroście 177 cm waga 53 kg to szkielet ;/ Myślałam, że ta epoka już minęła.
Ja jeszcze z 5 lat temu przy wzroscie 185 cm wazylam 56 kg.
Tez pracowalam jako modelka i wcale nie bylam w tym srodowisku 'chudzina'.. Teraz jestem po trzydziestce, przemiana materii troche sie zmienila, nie odmawiam sobie niczego w kwestiach jedzenia, a do cwiczen juz od dluzszego czasu nie moge sie zmobilizowac :D Waga wzrosla do 64 kg i tak sie trzyma od tych kliku lat ;)
Tez pracowalam jako modelka i wcale nie bylam w tym srodowisku 'chudzina'.. Teraz jestem po trzydziestce, przemiana materii troche sie zmienila, nie odmawiam sobie niczego w kwestiach jedzenia, a do cwiczen juz od dluzszego czasu nie moge sie zmobilizowac :D Waga wzrosla do 64 kg i tak sie trzyma od tych kliku lat ;)
A tu masz do rozumienia? Ja też w wieku nastu lat miałam 52kg przy 175 wzrostu - waga wynormowała mi się dopiero ok 23 roku życia. Czego tu nie rozumiesz? Tak działa natura, w wieku nastu lat metabolizm szaleje, po 20 spowalnia. Tak było od wieków. Żadna nastolatka nie będzie się specjalnie obżerać słoniną tylko dlatego, że Ty jej "nie rozumiesz".
No nie chciałam zaczynac za wczesnie, zeby nie zawalic szkoły. Teraz, jak juz koncze ten etap edukacji moge sie tym zająć. Na początek chyba w tą Matarnie pójdę, zostać twarza centrum handlowego brzmi całkiem miło, szczegolnie ze z Gdyni od siebie mam blisko :D https://www.facebook.com/matarnia.parkhandlowy/app_305439669577944 tak wyglada to o czym mowie. Ktos jesczze moze próbuje swoich sił? :D
Jezeli szukasz na prawde dobrej agencji gdzie odpowiednio CIe poprowadza i zapewnia najlepsze warunki do pracy to sprawdź http://brilliancemodels.com. Jak miałem z nimi kontakt podczas kampanii reklamowej to pełen profesjonalizm