Widok
do tego używa się specjalnych balonów takich z dłuższym "cyckiem" są na allegro np. używa się też takiej specjalnej taśmy z dziurkami aby je tam wkładać - tak słyszałam, ale dokładnie nie wiem bo ja takich rzeczy nie robię :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
do zrobienia bramy z balonów nie jest potrzebny hel.
pozdrawiam
pozdrawiam
Witam,
do zrobienia bramy z balonów rzeczywiście nie potrzeba nadmuchiwać balonów helem jednak w bramie przedstawionej na pierwszym zdjęciu przez forumkę Kuna trzeba, ponieważ ta unosi się nad ziemią.
Agata
Dekoracje Ślubne Dekori
do zrobienia bramy z balonów rzeczywiście nie potrzeba nadmuchiwać balonów helem jednak w bramie przedstawionej na pierwszym zdjęciu przez forumkę Kuna trzeba, ponieważ ta unosi się nad ziemią.
Agata
Dekoracje Ślubne Dekori
Witam serdecznie
Wykonuję dekoracje balonowe takie jak bramy, serca, kwiaty czy inne. Zapraszam www.dekori.pl
Dodam tylko, iż do tego typu bram nie używa się balonów z łącznikiem ani żadnych taśm z dziurkami :) Jedynie sznurek i balony.

Pozdrawiam, Agata
Dekoracje Ślubne Dekori
Wykonuję dekoracje balonowe takie jak bramy, serca, kwiaty czy inne. Zapraszam www.dekori.pl
Dodam tylko, iż do tego typu bram nie używa się balonów z łącznikiem ani żadnych taśm z dziurkami :) Jedynie sznurek i balony.
Pozdrawiam, Agata
Dekoracje Ślubne Dekori
dziewczyny ja sama próbowałam kiedyś zrobić bramę. dobrze, ze nie na własnym ślubie. to wcale nie jest takie łatwe jak się wydaje. ani te specjalne taśmy nie pomagają, a sposób wiązania balonów tez nie jest łatwy. balony każdy musi być zawiązany, palce strasznie bolą. a do tego bardzo dużo przy robieniu pęka. no i wyglądała troszkę koślawo. moja koleżanka zamówiła dekoracje. zrobiła bramę i miała pod sufitem girlandy. bardzo fajnie to wyglądało. a nie zapłaciła za to bardzo dużo. brama kosztowała 200 złotych. robiła to w firmie desoie. nie maja fotek, ale na spotkaniu mi wszystko pokazali. oni nam robią takie dekoracje. oddalam to w ręce profesjonalistów. to zależy ile chcecie, ale nie jest to strasznie drogie przy wszystkich kosztach.
To wcale nie jest takie trudne.Jeżeli wykona ktoś konstrukcję bramy (w sumie łuk z pręta na dwóch podporach) to bardzo łatwym sposobem z czwórek balonów można stworzyć super bramę (sprawdziłam kilka dni temu).Naprawdę efekt znakomity (sposób znalazłam na youtube i wprowadziłam w życie).Polecam,to na pewno nie jest koszt 200zł (przy robieniu samemu).