Widok

Jak zrobić bramę z balonów ??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny :)

Czy któraś z was wie jak się robi takie bramy z balonów albo serca. Bardzo proszę o "instrukcję obsługi" Za każdą wskazówkę będę wdzięczna :))

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do tego używa się specjalnych balonów takich z dłuższym "cyckiem" są na allegro np. używa się też takiej specjalnej taśmy z dziurkami aby je tam wkładać - tak słyszałam, ale dokładnie nie wiem bo ja takich rzeczy nie robię :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na Allegro dostaniesz akcesoria, tj. girlande (tasme) do balonow:
image
image

Mozesz tez kupic te balony z lacznikiem, o ktorych pisala Karolinka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
najprościej to drut wygiąć i do niego poprzywiązywać balony. Ja mam tylko strony z insrykcjami jak robić różne zwierzątka z balonów rurek- są nawe tłabędzie. Mogę podesłać na maila.
...kolezanka dobrze podpowiada ...tez szukałam na allegro ..i sa takie wynalazki ale do tego jeszcze potrzebny jest hel by uzyskac taki efekt ;) tak wyczytałam....( sama tez chce taki łuk :)
ślub 22 sierpnia 2009
image
Robaczki a skąd hel do napełniania ??, tego to nigdzie nie mogę znaleźć
martszp to ja poprosze na maila te instrukcje: butterflies@poczta.onet.eu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Instrukcja z youtube..niestety potrzeba helu.
http://www.youtube.com/watch?v=kJA0y1MG6OM
poproszę :)

kuna_gdansk@wp.pl
Witam serdecznie

Wykonuję dekoracje balonowe takie jak bramy, serca, kwiaty czy inne. Zapraszam www.dekori.pl

Dodam tylko, iż do tego typu bram nie używa się balonów z łącznikiem ani żadnych taśm z dziurkami :) Jedynie sznurek i balony.

image

image

image

Pozdrawiam, Agata
Dekoracje Ślubne Dekori
Ja taką bramę i serca robię ze zwykłych balonów. ;)
butterflies i kuna- wysłałam wam zdjęcia i instrukcje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję bardzo :*
do zrobienia bramy z balonów nie jest potrzebny hel.

pozdrawiam
Witam,

do zrobienia bramy z balonów rzeczywiście nie potrzeba nadmuchiwać balonów helem jednak w bramie przedstawionej na pierwszym zdjęciu przez forumkę Kuna trzeba, ponieważ ta unosi się nad ziemią.

Agata
Dekoracje Ślubne Dekori
http://forum.trojmiasto.pl/wiazanie-balonow-help-t29683,1,11.html?hl=balon#hl
dziewczyny ja sama próbowałam kiedyś zrobić bramę. dobrze, ze nie na własnym ślubie. to wcale nie jest takie łatwe jak się wydaje. ani te specjalne taśmy nie pomagają, a sposób wiązania balonów tez nie jest łatwy. balony każdy musi być zawiązany, palce strasznie bolą. a do tego bardzo dużo przy robieniu pęka. no i wyglądała troszkę koślawo. moja koleżanka zamówiła dekoracje. zrobiła bramę i miała pod sufitem girlandy. bardzo fajnie to wyglądało. a nie zapłaciła za to bardzo dużo. brama kosztowała 200 złotych. robiła to w firmie desoie. nie maja fotek, ale na spotkaniu mi wszystko pokazali. oni nam robią takie dekoracje. oddalam to w ręce profesjonalistów. to zależy ile chcecie, ale nie jest to strasznie drogie przy wszystkich kosztach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
dzięki dziewczyny za wszystkie wskazówki , w sobotę będę " kręcić " girlandy , zobaczymy co z tego wyjdzie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry