Widok
Jaką bieliznę pod sukienkę ślubną?
Stanik, gorset, body? Ja będę mieć sukienkę satynową bez gorsetu, więc pomyślałam, że założe pod nią obciskający gorset, żeby troszkę spłaszczyć brzuszek. Na ale jak zapytałam w sklepie z bielizną o taki gorset, to pani powiedziała, ze jak nie założe obciskających majtek, bo brzuch i tak będzie wystawał. A wielkie wyszczuplające majtasy oczywiście nie wchodzą w grę. Myślicie, że naprawdę nie mogę założyć gorsetu, takiego z paskami do pończoch? Dodam, że nie jestem grubaską, mam 72 cm w pasie i po prostu chciałabym, żeby sukienka przez całą noc ładnie się układała.
hmm ja przez dwa lata pracowałam w sklepie z bielizną i hmm.. myślę, że jakbyś założyła gorset taki razem ze stanikiem, z paskami do przypięcia pończoch, to byłoby w porządku, może paniom chodziło o taki gorset wyszczuplający na sam brzuch no to rzeczywiście mogą się robić fałdki w miejscach gdzie on się kończy i w tym wypadku lepsze są takie wysokie gacie aż pod biust ;) barrrdzo sexy hehehe :P
nie wiem co panie miały na myśli mówiąc że "brzuch będzie wystawał" :P
ja tu widzę inny problem.. czy pod satynową sukienką nie będą się odznaczać druty od gorsetu? Jeśli jest z grubego materiału to nie powinny..
nie wiem co panie miały na myśli mówiąc że "brzuch będzie wystawał" :P
ja tu widzę inny problem.. czy pod satynową sukienką nie będą się odznaczać druty od gorsetu? Jeśli jest z grubego materiału to nie powinny..
witam, ja od lat nosze body fajnie wyrownuja wszelkie niedoskonalosci ciala. jesli masz satynowa sukienke to musisz kupic body lub gorset z gladkiego materialu zeby nie odbijaly sie koronki polecam bonprix i quelle mozna zamowic przez internet maja doba jakosc i przystepne ceny popatrz tylko http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=4.13.381.1.5.1.&pr=30560
http://www.quelle.pl/pl/q4r/neu_waesche/navi_5/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT05JiZmaF9zdGFydF9pbmRleD05JmZoX3NlY29uZGlkPXBsXzE5NTYzMiZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTExJmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1ZWxsZV9wbCUyZnBsX1BMJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9wbF9wbF8xODkxJTdkJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9wbF9wbF8xODkxX3BsXzIzNTQlN2QmZmhfcmVmdmlldz1saXN0ZXI=/m-195632/index.html#
http://www.quelle.pl/pl/q4r/neu_waesche/navi_5/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT05JiZmaF9zdGFydF9pbmRleD05JmZoX3NlY29uZGlkPXBsXzE5NjIyMiZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTEwJmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1ZWxsZV9wbCUyZnBsX1BMJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9wbF9wbF8xODkxJTdkJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9wbF9wbF8xODkxX3BsXzIzNTQlN2QmZmhfcmVmdmlldz1saXN0ZXI=/m-196222/index.html
pozdrawiam i zycze udanych zakupów ;)
http://www.quelle.pl/pl/q4r/neu_waesche/navi_5/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT05JiZmaF9zdGFydF9pbmRleD05JmZoX3NlY29uZGlkPXBsXzE5NTYzMiZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTExJmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1ZWxsZV9wbCUyZnBsX1BMJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9wbF9wbF8xODkxJTdkJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9wbF9wbF8xODkxX3BsXzIzNTQlN2QmZmhfcmVmdmlldz1saXN0ZXI=/m-195632/index.html#
http://www.quelle.pl/pl/q4r/neu_waesche/navi_5/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT05JiZmaF9zdGFydF9pbmRleD05JmZoX3NlY29uZGlkPXBsXzE5NjIyMiZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTEwJmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1ZWxsZV9wbCUyZnBsX1BMJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9wbF9wbF8xODkxJTdkJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9wbF9wbF8xODkxX3BsXzIzNTQlN2QmZmhfcmVmdmlldz1saXN0ZXI=/m-196222/index.html
pozdrawiam i zycze udanych zakupów ;)
Karmela- no niestety "optyczne wyszczuplanie", a jak to faceci mówią- oszukiwanie, wymaga wyrzeczeń hehe :) wszystkie gorsety i gacie typowo wysmuklające jak na złość są robione z grubych materiałów.. i sztucznych... o mamo.. pewnie można się ugotować :/
Jest też coś takiego jak rajstopy wyszczuplające brzuch i podnoszące pośladki.. ale te które ja widziałam to były za grube na lato :]
Jest też coś takiego jak rajstopy wyszczuplające brzuch i podnoszące pośladki.. ale te które ja widziałam to były za grube na lato :]
Na duży biust polecam panache special ocassion super trzyma ja mam 70 E i na prawde w tej bardotce rewelacyjnie sie czuje dodatkowo masz oczywisci ramaczka odpinane wiec mozesz dopasowac ja mam suknie z gorsetem natomiast z odpinana szarfa na szyje bardzo ladnie uszyta z materialu jak na sukni i w momencie kiedy do tanczenia poczuje sie zle bez ramiaczka na szyje to przypne i do stanika i do sukkni .
Oczywiscie panache wystepuje również w gorsetach
Na duży biust super tez jest Gorset Ballet Celebrations
Moża kupic w fajnej cenie na allegro jest taki sklep (diegoshop) bardzo fajna babeczka z Trąbek Wielkichsprzedaje nowe oczywiście wyprzedażowe z anglii mozesz sobie poobserwowac ...
Oczywiscie panache wystepuje również w gorsetach
Na duży biust super tez jest Gorset Ballet Celebrations
Moża kupic w fajnej cenie na allegro jest taki sklep (diegoshop) bardzo fajna babeczka z Trąbek Wielkichsprzedaje nowe oczywiście wyprzedażowe z anglii mozesz sobie poobserwowac ...
"Jaką bieliznę pod sukienkę ślubną?"
WY - GOD - NĄ !!!
nic innego się nie liczy ... i tak nikt nie widzi tych drapiących koronek, ciągnących pasów albo gorsetu z wbijającymi się w żebra fiszbinami ...
a co do argumentu nocy poslubnej ... i tak zanim wskoczysz do łóżka z mężęm pójdziesz się najpiew wykąpać ... wtedy można ubrać coś co WYGLĄDA :)
WY - GOD - NĄ !!!
nic innego się nie liczy ... i tak nikt nie widzi tych drapiących koronek, ciągnących pasów albo gorsetu z wbijającymi się w żebra fiszbinami ...
a co do argumentu nocy poslubnej ... i tak zanim wskoczysz do łóżka z mężęm pójdziesz się najpiew wykąpać ... wtedy można ubrać coś co WYGLĄDA :)
papilio1@op.pl
Tokio napisała:
"WY - GOD - NĄ !!!
a co do argumentu nocy poslubnej ... i tak zanim wskoczysz do łóżka z mężęm pójdziesz się najpiew wykąpać ... wtedy można ubrać coś co WYGLĄDA :)"
w 100% zgadzam się z Tokio :)
"WY - GOD - NĄ !!!
a co do argumentu nocy poslubnej ... i tak zanim wskoczysz do łóżka z mężęm pójdziesz się najpiew wykąpać ... wtedy można ubrać coś co WYGLĄDA :)"
w 100% zgadzam się z Tokio :)
ja kupilam bielizne ze strony internetowej babydoll.pl ....jestem mega zadowolona bo w cenie 100zł mam majteczki pończochy pasek do ponczoch podwiązke no i oczywiscie staniczek wszystko przyszlo slicznie zapakowane i swietnie lezy polecam! (mialam podobny problem ze znalezieniem bielizny a nie chcialam placic za sam stanik ponad 100zł)..
Niie zdecydowałabym się na kupno stanika przez internet bez wcześniejszej przymiarki. Stanik stanikowi nie równy, mi osobiście nie wszystkie pasują, zawsze trochę się naszukam póki nie znajdę tego odpowiedniego:/ a nie mam jakiegoś niespotykanego rozmiaru.
Fajnie, że trafiłaś na pasujący Ci zestawik, no i faktycznie 100zł to niedużo.
Fajnie, że trafiłaś na pasujący Ci zestawik, no i faktycznie 100zł to niedużo.
Jak nie Świętojańska to może 10 lutego? (Batory, Kwiatkowskiego) ;)
No ja niestety zaszalałam... W Triumphie kupiłam bardotkę (nowa kolekcja ŚLUBNA - Eternal Feelings się chyba zwie) za 129,90... Delikatna, ładnie wykończona, subtelna - jak dla mnie bardzo kobieca. Do tego są szorty za ok 80 zł lub spodenki - z pasami do pończoch. Raz się żyje, znaczy się - raz ma się ślub :P
No ja niestety zaszalałam... W Triumphie kupiłam bardotkę (nowa kolekcja ŚLUBNA - Eternal Feelings się chyba zwie) za 129,90... Delikatna, ładnie wykończona, subtelna - jak dla mnie bardzo kobieca. Do tego są szorty za ok 80 zł lub spodenki - z pasami do pończoch. Raz się żyje, znaczy się - raz ma się ślub :P
Ja przeważnie tez noszę pończochy samonośne, ale boje się, że w upale i całej nocy tańców mogą one trochę odparzać. Ale pończoch do paa też sie troche obawiam. Kupiłam sobuie taki pas jakiś czas temu i poszłam w nim na wesele i niestety zjeżdżał mi w dół w trakcie tańczenia. Myślicie że to dlatego że był po prostu za duży czy w każdym tak będzie?