Widok

Jaką firmę dekoracyjną?

Jaką firmę dekoracyjną możecie polecić. Zainteresowana jestem: bukiet, sala, kościół, samochód.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapraszam, moje dekoracje opierają się głównie na kwiatach i świecach :)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
żartujecie...?
balony nie pękały:) a kolorystykę sama sobie dobierasz:)
Te kiście balonów spadające od sufitu+kolumny fantastyczne. A ja nie chciałam balonów. Wszystko takie jasne w tej dekoracji. Muszę to jeszcze raz przemyśleć. Mam pytanie: czy nie pękały balony?
ale to nie jest tak że dana firma dekoroju balonami inna nie. Zrobią to co będziesz chciała. My sie na balony zdecydowaliśmy w ostatnim momencie, też ich miało nie być ale estill pokazło nam dekoracje naszej sali które robili, różne aranżacje i stwierdziliśmy że z balonami jest najlepiej;) oni się dostosują, nie narzucają;)
ojojoj... jeszcze raz ;)

image
U nas Estill nie stroił kościoła, robiła to jakas Pani czy siostra zakonna :) ale też było pięknie :P

Ja mialam bukiet z róż ecru i te same róze były w wysokich wazonach na stołach, po 5 czy 6 w każdym, zadnych tiuli nie chciałam... na naszym stole też były dwa czy trzy te bukiety plus płatki róż :)

o takie
image
Dzięki. Piękne
Czy możecie polecić firmę. która NIE dekoruje balonami ???
wysłane:) ale takih zdjęć mają setki, musisz się z nimi umówić i pooglądać:)
graynag35@gmail.com
podaj meila to Ci prześle to co od nich dostałam:)
Na stołach gości chciałabym białe kwiaty w wysokich wazonach. Pokrowce na krzesła. Nim porozmawiam z jakąś firmą chcę sama zaprojektować dekoracje. Może macie jakieś uwagi co robić a co nie.
Nulka byłoby świetnie ciekawa jestem jak ubierają stół młodych i jak Tobie ubrali kościół. Z góry dziękuję
no właśnie na żadnym zdjęciu nie widać :( a bukiety były przepiękne... zarówno te w wysokich wazonach jak i wiązanka przed nami... na stole były rozsypane płatki róż... żałuje że fotograf tego nie ujął :(
Mentorka wyglądasz jak anioł. Dekoracje w kościele są piękne. Czy masz zdjęcie jak był ubrany Twój stół? Stoły moich gości będą okrągłe
obcina trochę, no trudno :)
image

Uploaded with ImageShack.us
a ja wkleje swoje zdjęcia jak dostane od fotografa, czyli w pryszłym tygodniu :) bo na fotkach od rodziny niestety nie widać...
dekoracja sali (część taneczna), słupy też były okręcone takimi światełkami, efekt był świetny:) niestety nie mam zdjęć stołów gdzie widac te bukiety... musicie mi uwierzyć na słowo że były piękne:)

image

image

do góry