Widok
ale to nie jest tak że dana firma dekoroju balonami inna nie. Zrobią to co będziesz chciała. My sie na balony zdecydowaliśmy w ostatnim momencie, też ich miało nie być ale estill pokazło nam dekoracje naszej sali które robili, różne aranżacje i stwierdziliśmy że z balonami jest najlepiej;) oni się dostosują, nie narzucają;)
U nas Estill nie stroił kościoła, robiła to jakas Pani czy siostra zakonna :) ale też było pięknie :P
Ja mialam bukiet z róż ecru i te same róze były w wysokich wazonach na stołach, po 5 czy 6 w każdym, zadnych tiuli nie chciałam... na naszym stole też były dwa czy trzy te bukiety plus płatki róż :)
o takie
Ja mialam bukiet z róż ecru i te same róze były w wysokich wazonach na stołach, po 5 czy 6 w każdym, zadnych tiuli nie chciałam... na naszym stole też były dwa czy trzy te bukiety plus płatki róż :)
o takie
dekoracja sali (część taneczna), słupy też były okręcone takimi światełkami, efekt był świetny:) niestety nie mam zdjęć stołów gdzie widac te bukiety... musicie mi uwierzyć na słowo że były piękne:)

Uploaded with ImageShack.us