Widok

Jaką firmę dekoracyjną?

Jaką firmę dekoracyjną możecie polecić. Zainteresowana jestem: bukiet, sala, kościół, samochód.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszamy na nasza stronę http://www.centrumslubu.com.pl
http://www.santini-florystyka.pl/

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki. Na dzisiaj kończę
ja myśląć o dekoracji i nie tylko, wychodziałm z założenia żeby nie było "buro", żeby wszystko wyglądało świeżo i radośnie:) no ale wiadomo, tak jak napisałam wcześniek -wszystko jest kwestią gustu:)
ja lubie jasne, żywe kolory więc raczej za kawą z mlekiem bym nie była....wszystko inne jak najbradziej fajnie, ale pamiętaj że to tylko moje zdanie:)
Mój opis o 19.11
Pytam o te wiszące pod sufitem balony. czy pasowałyby do mojej wizji.Moja sala jest duża podobnie jasna z jednym filarem
no widze to zdjęcie tylko niewiem o co pytasz?
Czwarte zdjęcie z kolei. Na pierwszym planie trzy filary- środkowy okrągły i kawałek stołu okrągłego
no to to jest moja sala:) a o co pytasz dokładnie?
Tak. Duża jasna sala z filarami
nie widze tego zdjęcia... z pierwszego meila tak?
Zestaw kolorów ładny, ale do mnie nie pasowałyby.Do mojej sali też. Pozbieram firmy i poproszę o zdjęcia. Może dziewczyny podadzą jeszcze jakieś sprawdzone
Ale popatrz jeszcze raz na to zdjęcie które mi przesłałaś z nr......25. Nie ubierałabym filara.Stoły okrągłe dla gości duże 12 osób przy jednym. Na stołach w dużych szklanych wazonach kwiaty. Wszystko w odcieniach biały i kawa z dużą ilością mleka. Nie widzę swojego stołu jeszcze. Ponieważ tylko Ty widziałaś to zdjęcie muszę Cię prosić o opinię
graynag wyślę Ci jeszcze dwie fotki:) to jest nasza sala, mieliśmy tak samo tylko zamiast fioletu był róż i tkanina pod sufitem jasna, podświetlona tak jak na zdjęciach które wkleiłam. Słupy tez jasne podswietlone tak samo jak materiał pod sufitem:)
ale zaznaczam, gdybym miała jakaś piękną sale to w życiu bym nie dała balonów:) a tak bez tego typu dekoracji moja sala wyglądała jak stołówka:) ten podwieszany materiał rozświetlił salę a bolony ją "wypełniły" :)
ja też nie chciałam balonów, a jednak je dałam i wcale nie żałuje bo efekt był super:)
wiesz co, umów się z estill na spotkanie, niech Ci pokażą co mają, zapisz nr zdjęć które ci się podobają i niech Ci je przyślą, wtedy na spokojnie możesz to przemyśleć w domu:)
ja dostałam kilka dni przed ślubem kolejną partię zdjęć i na nich zobaczyłam moją salę udekorowaną balonami... no i szybko zmieniłam poprzednie ustalenia :D
Masz rację mentorka.Dekorację należy zrobić dokładnie pod salę. Nie można zmieniać sali dekoracjami. Moja jest jasna i duża. Za dużo dekoracji będzie wyglądało fatalnie. Jednak to co mi przysłałaś trochę mnie zainspirowało. Do tej pory uważałam, że balony są tandetne, ale nie. Zależy jak ułożone i gdzie. Wasze uwagi są dla mnie cenne. Na spotkanie z dekoratorkami chcę mieć jasno sprecyzowany pomysł. Muszę wybrać firmę która zrobi mi dokładnie to co chcę i na dodatek tanio.
i jeszcze jedno, inaczej się dekoruje sale nowoczesne, myśliwskie, dworki czy te które bez dekoracji wyglądają jak stołówka (tak jak moja) :) do tego też trzeba umieć się dostosować :)
vinne z gustami się nie dyskutuje, każdemu podoba się coś innego:) ważne jest żeby firma dekoracyjna była elastyczna i do tych gustów potrafiła się dostosować a nie robiła wszystko według jednego schematu:) polecam estill ponieważ zrobili dokładnie to co chciałam, oglądałam kilkadziesiąt zdjęć ich prac mojej sali i innych i mają szeroki wachlarz aranżacji dlatego uważam że potrafią się dostosować a nie robią wszystko na jedno kopyto bo tylko tak potarfią:)
do góry