Widok

Jaką firmę dekoracyjną?

Jaką firmę dekoracyjną możecie polecić. Zainteresowana jestem: bukiet, sala, kościół, samochód.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas dekoracje wykonywała firma Estill, zrobiła to wg moich próśb... są naprawde elastyczni, chętni na małe rabaty przy takiej ilości zamówienia :)
Dekorowali sale, auto oraz robili bukiet i butonierki.
Dekoracje auta i bukiety możesz zobaczyc w mojej relacji.
Pięknie wyglądałaś. Moje gratulacje. W Twojej relacji widać tylko samochód/bardzo ładnie ubrany/. Czy robią dekoracje w/g projektu klienta?
dziękuje :)

kwiatki widac na pierwszym zdjęciu :)

oczywiscie robią wszystko wg projektu, nic nie naciskają... pokazują swoje wczesniejsze dzieła, podpowiadają itp
ja się zgadzam z nulką;) również polecam firmę estill :)
my braliśmy od nich bardzo dużo bo: dekoracje Kościoła, sali, samochodu, bukiet i butonierki :) i oczywiście były rabaciki :) wszystko było przepiękne :) zrobili dokładnie to co chcieliśmy, a strasznie wymyślaliśmy i co chwile zmienialiśmy koncepcje:)
jeżeli chodzi o salę to kilka osób z mojej rodziny było już w niej na weselu ale cały czas do nas podchodzili się pytali co my z nią zrobiliśmy że wygląda tak pięknie:) nie mogli się nadziwić:) a kompozycje kwiatowe... ehhh:) nigdy nie widziałam piękniejszych:)
Mentorka, też ślicznie wyglądałaś. Oglądnęłam właśnie twoje zdjęcie. Na sali nie widać nic prócz balonów. Szkoda bo chciałabym podglądnąć.Za to bukiet miałaś śliczny,pasował do sukienki. Czy oni go robili?
a gdzie oglądałaś te zdjęcia?:) mogę jakieś podesłać:)
tak bukiet robił estill, był prześliczny... moja mama się popłakała jak go zobaczyła i od razu zadzwoniła do nich powiedzieć jak nam się podoba:)
Jak napisałaś to wstukałam twój login w szukaj. Wyskoczył mi wątek "Suknia ANGEL 2010 GIOVANI" tam było zdjęcie.
aaa :)
wkleje kilka fotek :)

dekoracje Kościoła :)

image

image

image
dekoracja sali (część taneczna), słupy też były okręcone takimi światełkami, efekt był świetny:) niestety nie mam zdjęć stołów gdzie widac te bukiety... musicie mi uwierzyć na słowo że były piękne:)

image

Uploaded with ImageShack.us

image

a ja wkleje swoje zdjęcia jak dostane od fotografa, czyli w pryszłym tygodniu :) bo na fotkach od rodziny niestety nie widać...
image

obcina trochę, no trudno :)
Mentorka wyglądasz jak anioł. Dekoracje w kościele są piękne. Czy masz zdjęcie jak był ubrany Twój stół? Stoły moich gości będą okrągłe
no właśnie na żadnym zdjęciu nie widać :( a bukiety były przepiękne... zarówno te w wysokich wazonach jak i wiązanka przed nami... na stole były rozsypane płatki róż... żałuje że fotograf tego nie ujął :(
Nulka byłoby świetnie ciekawa jestem jak ubierają stół młodych i jak Tobie ubrali kościół. Z góry dziękuję
Na stołach gości chciałabym białe kwiaty w wysokich wazonach. Pokrowce na krzesła. Nim porozmawiam z jakąś firmą chcę sama zaprojektować dekoracje. Może macie jakieś uwagi co robić a co nie.
podaj meila to Ci prześle to co od nich dostałam:)
do góry