Widok
ja się zgadzam z nulką;) również polecam firmę estill :)
my braliśmy od nich bardzo dużo bo: dekoracje Kościoła, sali, samochodu, bukiet i butonierki :) i oczywiście były rabaciki :) wszystko było przepiękne :) zrobili dokładnie to co chcieliśmy, a strasznie wymyślaliśmy i co chwile zmienialiśmy koncepcje:)
my braliśmy od nich bardzo dużo bo: dekoracje Kościoła, sali, samochodu, bukiet i butonierki :) i oczywiście były rabaciki :) wszystko było przepiękne :) zrobili dokładnie to co chcieliśmy, a strasznie wymyślaliśmy i co chwile zmienialiśmy koncepcje:)
dekoracja sali (część taneczna), słupy też były okręcone takimi światełkami, efekt był świetny:) niestety nie mam zdjęć stołów gdzie widac te bukiety... musicie mi uwierzyć na słowo że były piękne:)

Uploaded with ImageShack.us

U nas Estill nie stroił kościoła, robiła to jakas Pani czy siostra zakonna :) ale też było pięknie :P
Ja mialam bukiet z róż ecru i te same róze były w wysokich wazonach na stołach, po 5 czy 6 w każdym, zadnych tiuli nie chciałam... na naszym stole też były dwa czy trzy te bukiety plus płatki róż :)
o takie
Ja mialam bukiet z róż ecru i te same róze były w wysokich wazonach na stołach, po 5 czy 6 w każdym, zadnych tiuli nie chciałam... na naszym stole też były dwa czy trzy te bukiety plus płatki róż :)
o takie
ale to nie jest tak że dana firma dekoroju balonami inna nie. Zrobią to co będziesz chciała. My sie na balony zdecydowaliśmy w ostatnim momencie, też ich miało nie być ale estill pokazło nam dekoracje naszej sali które robili, różne aranżacje i stwierdziliśmy że z balonami jest najlepiej;) oni się dostosują, nie narzucają;)
vinne z gustami się nie dyskutuje, każdemu podoba się coś innego:) ważne jest żeby firma dekoracyjna była elastyczna i do tych gustów potrafiła się dostosować a nie robiła wszystko według jednego schematu:) polecam estill ponieważ zrobili dokładnie to co chciałam, oglądałam kilkadziesiąt zdjęć ich prac mojej sali i innych i mają szeroki wachlarz aranżacji dlatego uważam że potrafią się dostosować a nie robią wszystko na jedno kopyto bo tylko tak potarfią:)
Masz rację mentorka.Dekorację należy zrobić dokładnie pod salę. Nie można zmieniać sali dekoracjami. Moja jest jasna i duża. Za dużo dekoracji będzie wyglądało fatalnie. Jednak to co mi przysłałaś trochę mnie zainspirowało. Do tej pory uważałam, że balony są tandetne, ale nie. Zależy jak ułożone i gdzie. Wasze uwagi są dla mnie cenne. Na spotkanie z dekoratorkami chcę mieć jasno sprecyzowany pomysł. Muszę wybrać firmę która zrobi mi dokładnie to co chcę i na dodatek tanio.
ja też nie chciałam balonów, a jednak je dałam i wcale nie żałuje bo efekt był super:)
wiesz co, umów się z estill na spotkanie, niech Ci pokażą co mają, zapisz nr zdjęć które ci się podobają i niech Ci je przyślą, wtedy na spokojnie możesz to przemyśleć w domu:)
ja dostałam kilka dni przed ślubem kolejną partię zdjęć i na nich zobaczyłam moją salę udekorowaną balonami... no i szybko zmieniłam poprzednie ustalenia :D
wiesz co, umów się z estill na spotkanie, niech Ci pokażą co mają, zapisz nr zdjęć które ci się podobają i niech Ci je przyślą, wtedy na spokojnie możesz to przemyśleć w domu:)
ja dostałam kilka dni przed ślubem kolejną partię zdjęć i na nich zobaczyłam moją salę udekorowaną balonami... no i szybko zmieniłam poprzednie ustalenia :D
Ale popatrz jeszcze raz na to zdjęcie które mi przesłałaś z nr......25. Nie ubierałabym filara.Stoły okrągłe dla gości duże 12 osób przy jednym. Na stołach w dużych szklanych wazonach kwiaty. Wszystko w odcieniach biały i kawa z dużą ilością mleka. Nie widzę swojego stołu jeszcze. Ponieważ tylko Ty widziałaś to zdjęcie muszę Cię prosić o opinię
Zapraszamy na nasza stronę http://www.centrumslubu.com.pl