Widok

Jaka mata edukacyjna tiny love ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Którą mate tiny love polecacie dla dziecka ? albo może jeszcze jakąś inna ? chcę kupić ale zastanawiam się jaką , nie chcialabym tez takiej drogiej jakiejs ale jak bedzie warto to kupie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mielismy fp rainforest prostokatna-fajna ale mala, za mala gdy dziecko zaczelo sie przewracac na brzuszek. kupilismy tl tropikalna wyspe-rewelacja, wielka, kolorowa, wystarczyla do 10m-ca, nie przemaka wiec kladlismy na trawniku. kup uzywke za pol ceny.
Ja zachorowałam na taką matę :)
http://allegro.pl/mata-tropikalna-wyspa-tiny-love-gratisy-kurier13-i1469010802.html
Ale mam już jedną po córce więc nie wiem czy jest sens kupowania drugiej. Na pewno jest jedną z większych dostępnych na rynku.
image
image

image
ja chciałam kupić tiny love słoneczny dzień ale nie wiem właśnie czy się opłaca , jest przystępna cena
bardzo mi się podoba tiny love plac zabaw ale nie wiem czy jest sens wydawać tyle pieniedzy , nie wiem czy Hania bedzie sie bawila
My mamy Tiny Love Plac Zabaw- rewelacja;)
[url:]http://lilypie.com/">
to chyba doloze troche i kupie ten plac zabaw , bo ta sloneczny dzien wydaje mi sie slaba
kupiłam dla dziewczynki małą księżniczkę, na allegro całkiem fajne ceny o 100 taniej niż np w akpolu, z resztą one wszystkie piękne
image
jest podobna do placu zabaw a ja chcialabym uniwersalna bo planujemy nastepne dziecko i chcemy zostawic
Mamy tropikalną wyspę - wg mnie rewelacja :) No i naprawdę duża jest w porównaniu do innych mat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mieliśmy plac zabaw i służyła nam rewelacyjnie przez prawie 8 miesięcy.

Ja się właśnie zastanawiałam między placem zabaw i tropikalną wyspą - ale koleżanka narzekała, że tropikalna wyspa ma dookoła metalową obręcz, która jest z jednej strony niewygodna dla rodzica (jak się siedzi koło maluszka na podłodze) a później dla maluszka jak zacznie się obracać i spadnie na nią główką. Poza tym w wyspie nie można podnieść brzegów, a to bardzo przydatne bo noworodek lepiej się czuje w takim kokonie no i miejsca mniej zajmuje jak dzieciaczek jeszcze się nie przemieszcza. Ale z kolei wyspa ma fajną tą poduszkę (ja dokupiłam taki dmuchany zagłówek samochodowy - też się świetnie spisał) i stojące zabawki.

W każdym razie ja zdecydowałam się na plac zabaw i nie żałuję wydanych pieniędzy. Synek uwielbiał dzwoniącą kaczkę i muzykę w panelu.

Zaczęłam się pozbywać części rzeczy niemowlęcych i tą matę też mam do sprzedania. Gdybyś była zainteresowana tu są zdjęcia:

http://sites.google.com/site/artdzieciece/home/mata-edukacyjna

Wygląda jak nowa, nawet lusterko nie jest porysowane :)
wysłałam rywatną wiadomośc odnośnie maty

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nietrzymanie moczu po ciąży (29 odpowiedzi)

Słuchajcie czy któraś z Was miała po porodzie problem z nietrzymaniem moczu?

tanie meble kuchenne?Jakie (73 odpowiedzi)

Dostaliśmy po 8 latach czekania mieszkanie z miasta 3pokoje,kuchnia. W kuchni mamy tylko...

Lista zakupów dla niemowlaka (wyprawka) (63 odpowiedzi)

Dziewczyny, jestem w 7 miesiącu ciąży i powoli przymierzam się do zakupów. Jednak nie mam pojęcia...

do góry