Widok

Jaka podwieszana czy stojąca miska wc?

Czy podwieszany jest lepszy? I czy zawsze tak jest? W jakich przypadkach nie wskazane jest stosować miski wc podwieszanej? Z tego co jasno wynika to podwieszane miski wc potrzebują na stelaż odpowiedniej przestrzeni, aby go odpowiednio zabudować. Czyli jakaś wystająca ścianka czy coś innego dziwnego będzie za miską? A podłoga, po zamontowaniu? Jej poziom nie ulegnie zmianom?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Posiadam w domu dwie łazienki i w obu zamontowałam miski ustępowe i bidety wiszące. Przez zamontowanie wc wiszącego zyskałam łatwe sprzątanie oraz bardzo fajne wnęki, które podświetliłam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wad nie widze, natomiast czystosc i ogolna estetyka na pewno sa na lepszym poziomie niz przy stojacym. Patrze na swoje doswiadczenia, bo nie jedno mieszkanie mielismy.
Jak dla mnie zdecydowanie podwieszany. Mam niski stelaż i sedes jest wkomponowany w zabudowę.

Inne tematy z forum Co kupić - wyposażenie

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (40 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (83 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

do góry