Widok

Jaka prostownica do włosów?

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam 500 i szczerze poleam. Bardzo fajna prostownica :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Którą dokładnie masz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Szczerze to prawda. Polecam nie tylko prostownicę ale również znajoma ma lokówkę i bardzo sobie ją chwali.

jak chcecie profesjonalnego sprzętu i niedrogiego to koniecznie zobaczcie Babyliss z serii creative model st440e. Oprócz tego, ze wygląda cudownie a ja np na to zwracam dużą uwagę, to ma super wyposażenie bo ma i ceramiczne płytki i jonizację i super poślizg i regulację temp i można ją dodatkowo robić loki, więc jest taka trochę 2w1
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

no ja już mam jakiś czas sprzęty teesa i wszystko śmiga ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

No niech ktoś w końcu kupi tą prostownice, bo ich marketingowcy stracą pracę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak najlepsza oczywiście! sprawdź na teesie, ja tam zawsze patrzę na sprzęt jak mi się jakiś popsuje, u nich to przynajmniej potrzyma i jest dobry.

Spora kasa, ale to już sprzęt, z którego na pewno będziecie zadowoleni - https://www.sprzet-fryzjerski.pl/babyliss-pro-bab3000epe-elipsis-3000-prostownica-do-wlosow.html Opcja pod bardzo wymagających, pod salon fryzjerski. Ogólnie - zdecydowanie warto uderzyć w taki standard. Będziecie mega zadowoleni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Oni robią bardzo w porządku sprzęt. Za te pieniądze jestem zadowolona z rzeczy od nich. Pozdrawiam panią Małgosię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

dookładnie, mają te rzeczy bardzo ładne i profesjonalnie zrobione, nie to co te inne sprzęty co trzymają max 2 lata.

hmm sprawdź sobie na teesa, mają tam profesjonalny sprzęt na pewno się nie zawiedziesz

dream looks 600 lepsza :P ale 500 też bardzo dobra
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

julcia i kinda piszecie z tego samego IP. Jedna z Was ma prostownicę tej firmy krzak, a druga zastanawia się nad zakupem. Skoro mieszkacie w jednym mieskzaniu, co można stwierdzić po wspólnym IP to pogadajcie ze sobą w domu, albo po prostu skończcie z tą załosną reklamą. Logiczne, że nikt nie kupi takiego produktu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ktory model masz? bo zastanawiam sie nad ta fioletowa dream looks 500

ja mam prostownice od Teesa. wszystko śmiga, także dziewczyny - polecam :>

ja od siebie polecam prostownicę od teesa. uzywam ja wprawdzie od miesiąca, ale wydaje mi się, że nie pali aż tak bardzo włosów i mimo ze uzywam jej prawie codziennie, to nie mam az tylu suchych końcówek, jak w przypadku poprzedniej prostownicy, wiec na plus :)

Nie używam produktów marki krzak,tak już mam i dobrze na tym wychodzę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a nie próbowałaś może przerzucić się na produkty od Teesa? są wytrzymałe i profesjonalne.

Przestańcie już z tąreklamą.A ja mam Remingtona ,ceramiczna z regulacją temp. ,kupioną przypadkowo na promocji w jednym z marketów i jest super.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie tak jak Jola pisze. To jeden z lepszych modeli na rynku moim zdaniem trochę niedoceniony. pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...

Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153 odpowiedzi)

Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny, że na rok, a jeszcze...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry