Widok

Jaka prostownica do włosów?

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

o to może wypróbuję, bo szukam czegoś niedrogiego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

wyprobuj sobie tą teesy bo warto, od jakiegos czasu uzywam jej prawie codziennie, nie pali wlosow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

A którą najlepiej wziać? Bo mają kilka z tego co widziałam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Weź sobie dream looks 500 albo 600. Obie są bardzo dobre. Kupisz je na przykład na stronie teesy :)

ja mam dream looks 500 i jest fajna, bardzo wygodny jest przewod ktory sie obraca, ogolnie nic nie przypala i wszystko jest git
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Super! Dzięki za polecenie dziewczyny :)

Dokładnie tak jak Jola pisze. To jeden z lepszych modeli na rynku moim zdaniem trochę niedoceniony. pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Przestańcie już z tąreklamą.A ja mam Remingtona ,ceramiczna z regulacją temp. ,kupioną przypadkowo na promocji w jednym z marketów i jest super.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a nie próbowałaś może przerzucić się na produkty od Teesa? są wytrzymałe i profesjonalne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nie używam produktów marki krzak,tak już mam i dobrze na tym wychodzę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja od siebie polecam prostownicę od teesa. uzywam ja wprawdzie od miesiąca, ale wydaje mi się, że nie pali aż tak bardzo włosów i mimo ze uzywam jej prawie codziennie, to nie mam az tylu suchych końcówek, jak w przypadku poprzedniej prostownicy, wiec na plus :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

ja mam prostownice od Teesa. wszystko śmiga, także dziewczyny - polecam :>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

a ktory model masz? bo zastanawiam sie nad ta fioletowa dream looks 500

julcia i kinda piszecie z tego samego IP. Jedna z Was ma prostownicę tej firmy krzak, a druga zastanawia się nad zakupem. Skoro mieszkacie w jednym mieskzaniu, co można stwierdzić po wspólnym IP to pogadajcie ze sobą w domu, albo po prostu skończcie z tą załosną reklamą. Logiczne, że nikt nie kupi takiego produktu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

dream looks 600 lepsza :P ale 500 też bardzo dobra

hmm sprawdź sobie na teesa, mają tam profesjonalny sprzęt na pewno się nie zawiedziesz

dookładnie, mają te rzeczy bardzo ładne i profesjonalnie zrobione, nie to co te inne sprzęty co trzymają max 2 lata.

Oni robią bardzo w porządku sprzęt. Za te pieniądze jestem zadowolona z rzeczy od nich. Pozdrawiam panią Małgosię.

Spora kasa, ale to już sprzęt, z którego na pewno będziecie zadowoleni - https://www.sprzet-fryzjerski.pl/babyliss-pro-bab3000epe-elipsis-3000-prostownica-do-wlosow.html Opcja pod bardzo wymagających, pod salon fryzjerski. Ogólnie - zdecydowanie warto uderzyć w taki standard. Będziecie mega zadowoleni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

jak najlepsza oczywiście! sprawdź na teesie, ja tam zawsze patrzę na sprzęt jak mi się jakiś popsuje, u nich to przynajmniej potrzyma i jest dobry.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry