Widok

Jaka prostownica do włosów?

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super! Dzięki za polecenie dziewczyny :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

ja mam dream looks 500 i jest fajna, bardzo wygodny jest przewod ktory sie obraca, ogolnie nic nie przypala i wszystko jest git
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Weź sobie dream looks 500 albo 600. Obie są bardzo dobre. Kupisz je na przykład na stronie teesy :)

A którą najlepiej wziać? Bo mają kilka z tego co widziałam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

wyprobuj sobie tą teesy bo warto, od jakiegos czasu uzywam jej prawie codziennie, nie pali wlosow

o to może wypróbuję, bo szukam czegoś niedrogiego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gdzie kupiłaś? Nie pali włosów? szukam właśnie prostownicy "idealnej" ;)

Teesa dream looks touch 600 jest bardzo dobra. Ma o ile dobrze pamiętam 11 ustawień temperatury więc spokojnie można ją dobrać do swojego typu włosów i wybierać niższe temperatury.

ooo musze sprawdzić, nie wiedziałam że mają tez prostownice. Mam od ich wyciskarke do soków i suszarke do grzybów, byłam przekonana że robią tylko sprzet do kuchni :D

jak prostownica do włosow to tylko firmy Babyliss i tylko te z serii digital sensor, bo one turbo dbają o włosy. Efekt wyprostowanych włosów utrzymuję się przez bardzo długi czas a to, że prostownica sama dobiera temp do rodzaju Twoich włosów powoduje, że naprawdę one są lepiej chronione.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Teesa ma za niecałe 100 zł kilka modei :)

Najlepiej taka, która dobrze robi robotę i nie uszkadza, nie przypala włosów :) Ja niedawno zaczelam uzywac babyliss ST450E z nowej linii sensitive i to genialna inwestycja

Nieprawda, nie każda niszczy włosów. Ja sama od roku używam prostownicy z takim czujnikiem z babyliss, sama sprawdza włosy, dostosowuje do nich temperaturę i naprawdę nie niszczy włosów. Wcześniej tak mniej więcej co 2 miesiące podcinałam końcówki, bo były przesuszone. A ogląd mam tą prostwnicę digital sensor to podcięłam włosy 2 razy i tylko dlatego, żeby sie lepiej układały.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Naprawdę, lepiej od razu zainwestować w coś porządnego i wtedy mieć święty spokój - https://www.sprzet-fryzjerski.pl/babyliss-pro-bab3000epe-elipsis-3000-prostownica-do-wlosow.html
To jest pod salony fryzjerskie. Wystarczy do używania przez wiele lat - zapewniam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Każda niszczy, polecam zabieg prostowania keratynowego, jeżeli zależy Ci na trwałym efekcie i dobrej kondycji włosów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ja na mikołajki dostałam od męża prostownice babyliss z czarnymi płytkami, które miały być gładsze, a w dodatku mniej przesuszać włosy. kurczę, rzeczywiście takie są! ja mam bardzo grube włsoy i ciężko mi było je zawsze prostować, a teraz to o wiele łatwiejsze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Rzeczywiście, zwróciłaś mi uwagę na moje końcówki, że nie podcinałam bardzo dawno a nie są rozdwojone. Dopiero teraz zobaczyłam. Jest jeszcze fajna bo szybko się nagrzewa i można od rana włosy szybko ogarnąć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Czytałam o tym sensorze w prostownicy babyliss, fajna sprawa. Podobno np. końcówki prostuje w niższej temperaturze i włosy się dzięki temu nie rozdwajają i nie przesuszają. Chyba też się na nią skuszę, bo prawie codziennie prostuję włosy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Digital sensor z babyliss, sama dobiera temperaturę do rodzaju włosów. Ogólnie to za wysoka temperatura niszczy włosów, także ten model jest wyjątkowo bezpieczny. Używam już długo i mam ładne włosy :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Najważniejsze właśnie, żeby nie niszczyły włosów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie kupię duże kartony? (19 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

alimenty. Jak to załatwić? (9 odpowiedzi)

Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach finansowych. Twierdzi...

do góry