Widok

Jaka prostownica do włosów?

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nidawno kupiłam sobie szczotkę prostującą babyliss, mam trochę zniszczone wlosy i mi ją koleżanka poleciła, szczotka daje bardzo naturalny efekt, nie nagrzewa się tak bardzo jak prostownica, super sprawa :) używa się praktycznie jak zwykłej szczotki.Zawsze przy prostowaniu trzeba pamiętać o kosmetykach zabezpieczających przed tmperatrą
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dużo też zależy od tego, jakie masz włosy, bo jest więcej rodzajów prostownic. Znalazłąm np. takie info: http://fryzury.pl/kosmetyki-i-akcesoria/jaka-prostownice-wybrac/, to może jakos pomóc w wyborze odpowiedniego sprzętu ;)

ja uzywam Remmingtona z keratyną i jestem zachwycona. W ogóle nie niszczy włosów :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też jestem fanką prostownicy z BaByliss. Jest nie do zdarcia, swoją mam już kilka lat.

Stosuję od lat i polecam tylko dwie marki - Baby Bliss lub Philips.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Każda z jonizacją i z ręcznym ustawianiem temperatury. No i koniecznie przed prostowaniem olejek chroniący włosy przed wysoką temperaturą.

Jest teraz taka nowa, która nagrzewa się w 30 sekund, też tej samej firmy, ale rewelacja, bardzo szybko prostuje, już za pierwszym pociągnięciem jest efekt i jest w kolorze różowo złotym.

Ja swoją prostownicę mam już bardzo długo, nie pamiętam od kiedy, ale jest mega. Jest to prostownica firmy Holden. Z tego co pamiętam nie była droga, włosów też nie mam poniszczonych :)

Ja od lat byłam wierna prostownicy Remington. Niedawno niestety przestała działać, ale i tak nieźle, bo miałam ją chyba z 10 lat, może nawet dłużej. Teraz zastanawiam się czy znowu kupować tej firmy czy jednak jakąś inną? Co możecie polecić? Widziałam, że w RTV Euro AGD mają duży wybór prostownic. Co sądzicie o Babyliss?

baylissa na parę, według mnie jest najlepsza bo nie niszczy włosów i efekt utrzymuje się długo. Włosy po prostowaniu pięknie lśnią i nie elektryzują.

Ja mam Panasonic i jestem bardzo zadowolona :)

Prostownice babylissa dostałam w prezencie. Jestem z niej naprawdę bardzo zadowolona. Bardzo dobrze prostuje włosy, szybko się nagrzewa i ma jonizację. Nie mam już siana na głowie mam śliczne, super proste włosy.
Ja mam oprócz prostownicy taka prostującą szczotkę, to szybciej idzie wygładzanie włosów, które robią się bardzo gładkie i lśniące. Szczotka ma podwójna jonizację to nie puszą się
Zajrzyj na stronę porównywarki cen
http://www.cenowe.pl/produkty-produkt:prostownica-do-w%C5%82os%C3%B3w.html
Nasi Partnerzy wystawiają najlepsze modele w atrakcyjnych cenach
Bardzo fajną funkcję ma prostownica babyliss, nagrzewa się do optymalnej temperatury, która nie niszczy włosów i ma funkcję pary, odkąd jej używam mam bardzo gładkie i lśniące włosy
Ja używam Remington i nie jest źle, ale słyszałam dużo dobrego o nowej prostownicy ze sklepu Fale Loki Koki, ponoć ma funkcję pielęgnującą i płytki keratynowe
Prostownice GDH są najlepsze.
Przeszłam przez wiele prostownic i ta się okazała najlepsza.
Jest to troche wydatek, ale raz a dobrze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zrobilam sobie prostowanie keratynowe i jest naprawde super
U mnie sprawdza się prostownica babylissa, mój model ma funkcję pary chroni włosy przed zniszczeniem i spokojnie można nią prostować nawet wilgotne włosy.
Prostownica jest super, ja ją zabieram na basen żeby po pływaniu poprawić sobie włsoy, do pracy też często zabieram, zwłaszcza jak pada deszcz i fryzura pada.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (38 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

jakie kwiaty na balkon/ganek? (7 odpowiedzi)

Mam ogromny problem z dopasowaniem kwiatow w donice na balkon i ganek domu, poniewaz oba sa od...

Mamusie-wanna czy prysznic? (35 odpowiedzi)

Chciałabym wiedzieć jak to wygląda w praktyce gdy są małe dzieci. Bardzo chciałabym mieć prysznic...

do góry