Widok

Jaka prostownica do włosów?

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam prostownice firmy Remington PRO-Ion z jonizacja i jestem naprawdę zadowolona. Kopiłam ją bo miałam bardzo zniszczone włosy po rozjaśnianiu i musiałam je przylizywać, żeby jakoś wyglądały. Moja poprzednia je dodatkowo niszczyła a ta ładnie włosy wygładzała i nie było widać że są tak zniszczone. Prostownica ma też bardzo fajny przycisk blokadę zamknięcia co ułatwia jej przechowywanie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja na co dzień używam takiej z funkcja pary, ale teraz kupiłam mini prostownicę babylissa z myślą o wyjazdach wakacyjnych. Prostownica zajmuje mało miejsca a loki wychodzą tak samo fajne jak robione normalna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
używam Fox Funky, którą kupiłam na szybko w hurtowni fryzjerskiej na słowackiego i jestem zadowolona, porządnie i szybko prostuje, cena też ok
Może poczytaj opinie o Cutek Titanium, polecił mi kilka lat temu fryzjer i jestem bardzo zadowolona, działa już od paru lat codziennie i bezawaryjnie, minus to brak regulacji temperatury.
Prostownice GHD nie najmniej niszczą włosy - można zaobserwować po kilku miesiącach używania innej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

gdzie pole maków?? (10 odpowiedzi)

witam, marzy mi się sesja w makach, w zeszłym roku pamiętam że jak się jechaŁO do Sobieszewa to...

Angielski w szkole podst. ze szkoły językowej czy warto? (64 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad zapisaniem dziecka w kl. II na kurs j. angielskiego prowadzonego przez...

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (94 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

do góry