Widok

Jaką siłownię polecacie?

Sport Temat dostępny też na forum:
Hej hej, planuję właśnie zapisać się od września na siłownię, myślę o Gymnasione w Madisonie:)

A może polecicie inną? zależy mi na "pozytywnym otoczeniu", czyli żeby towarzystwo było "normalne", nazwę to - różnorodne, a nie sami "pakerzy" i laski (dosłownie), które chodzą na siłkę dla lansu, a nie z rzeczywistych potrzeb.
No i ile średnio płacicie za karnet?

Ponieważ nigdy wcześniej na siłownię nie chodziłam, wtajemniczcie mnie proszę, z jakich urządzeń korzystacie?
Albo zróbcie taką rozpiskę, ile czasu i na jakim sprzęcie spędzacie?

Z góry bardzo dziękuję :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Świetny temat :-) Ja również dołączam się jako zainteresowana wyborem dobrej siłowni.
ja chodzę na fitness do Forfitu na zaspie. Jest tam oczywiście też siłownia i sauna.
karnety są za 100 i 150zł.

Lans jako taki jest na pewno na każdej siłowni, ale dziewczyny chodzące na zajęcia są mega spoko i panie instruktorki też bardzo OK :)

Pochodzisz jakiś czas regularnie i panie instruktorki na pewno zaczną postrzegać Cie bardziej indywidualnie :)

Mi się tam bardzo podoba
"Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności." - J. Osborne
Ja też poszukuje siłowni/fitness i jeśli ktoś chciałby wspólnie ze mną się wybrać to czekam na kontakt.

A co do zajęć Forfit , to czy zajęcia odbywają się według grafiku ? bo otrzymałam informację, ze trzeba przed każdymi zajęciami zapisywać się telefonicznie...
Chodziałam zawsze na 18 przez 2 miesiące i tylko raz zajęć nie było, ale to dlatego, że instruktorce coś wypadło. Miłe było to, że pan z siłowni zajął się nami i pokazał co i jak robić na siłowni :) oczywiście wejście było gratis w tym momencie.

Od poczatku miesiąca znowu zacynam chodzić. Dołączcie się jeśli macie ochotę ;)
"Komputer to logiczne ogniwo w rozwoju człowieka: inteligencja bez moralności." - J. Osborne
Jakiś rok temu chodziłam na siłownię " Atleta"- na Przymorzu( chyba okolice Opolskiej?). Koszt karnetu to ok 100zł(bez weekendów), są ciężary, kilka stepów, rowerków, bieżni, obok sala do grania w piłkę oraz sala z ping- pongiem, z tego co słyszałam również są tam prowadzone zajęcia fitness dla Pań( ceny nie znam). Jest też sauna. Dawno nie byłam, ale można zadzwonić, albo pójść na próbę- koszt jednego wejścia ok10zł.
Dodam może, że mieszkam na Kartuskiej (Siedlce) i zależy mi na czymś w "moich" stronach...
albo w pobliżu miejsca pracy poszukaj, ja tak zrobiłam, po drodze z pracy zachodzę na fitness.
Torbę z rzeczami zabieram już rano z domu i dumnie z nią się wożę :P
hmm tez jestem z Siedlc ale ja chodze do Conradinium ale to typowa silownia dla facetow, dla kobiet bardzo mało sprzetu jest, a patrzalaś gdzieś na jasieniu albo na chemie ??
odświeżam temat!!!
to może znajomych z osiedla popytaj ?
na Jasieniu Good Luck Club, dalej na Kartuskiej Dojo Kosodan, na Chełmie w szkole, w której jest basen jest malutka siłownia oraz fitness na Cieszyńskiego obok pasibrzucha i w szkole na Dragana.
na Jasieniu Leon Fitness Klub - fajna atmosfera!
Hej ;-)
Też mieszkam na tej samej dzielnicy co Ty. Dziś po długiej przerwie wybieram się na siłownie. Najbliżej i najtaniej wychodzi na Chełmie: STUDIO FITNESS I TAŃCA PRO-FINISH GDAŃSK-CHEŁM ul. Chałubińskiego 13
Cena jest naprawde kusząca. Siłownia i aerobik razem to koszt zaledwie 100zł.
Także po południu okaże się czy wyjdę stamtąd zadowolona :-)
pozdrawiam
I jaka ocena siłowni PRO FINISH?
jak szukasz siłki jeszcze to wejdź na fejsa i tam jest aplikacja fit miejsca figury z róznymi miejscami fit zaznaczonymi na mapce :) Ja ćwiczyłam wg planu ułożonego przez trenera na siłce, za darmo układa taki plan pierwszy, pozniej sie placi tylko za treningi personalne juz
To znów ja - Paula, która założyła ten wątek dawno temu... ;)

Minęło trochę czasu, więc odświeżam temat - do jakich siłowni chodzicie??? Lokalizacja nie gra już roli, mogę dojechać gdzie warto.
Ważny jest dla mnie "klimat" i cena.

Dziękuję i pozdrawiam :)
Jak chcesz pójść do klubu fitness z prawdziwego zdarzenia, to polecam Ci Akademos. Bardzo niskie ceny, lojalnościowy karnet na siłownię, wszystkie sauny i salę cardio oraz treningi obwodowe mają w cenie 99 zł za miesiąc, więc Twój warunek ceny na pewno spełnia, a atmosfera? moim zdaniem jest naprawdę fajna, a zwłaszcza na tych treningach obwodowych. Najlepiej będzie jak sama sprawdzisz :)
aha, coś mi się obiło o uszy, że właśnie w Akademosie organizują dzień kobiet na siłowni ;) jest dla początkujących, ja chodzę od dawna to się nie dowiadywałam, ale jak chcesz to się zainteresuj ;)
gymnasion!!! cudowna siłownia! serio. no i dobra lokalizacja :) teraz można na klubznizek.pl kupić karnet na miesiąc za 99zł do tego raz trener i sauna wchodzą w pakiet...tylko, że z karnetu można korzystać od pn do pt od 8 do 17 a soboty i niedziele całe :)
INSTAGRAM: unbake_my_heart_

Soundcloud: https://soundcloud.com/inga-koz-owska

Inne tematy z forum Kobieta

Hiszpańska mucha (45 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Domowe sposoby na trądzik różowaty (4 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Stres powoli mnie wykańcza... (5 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...

do góry