Widok

Jaka spacerówka sprawdza się zimą???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Właśnie stoję przed trudnym wyborem, niedługo mój maluch wyrośnie z gondoli i zastanawiam się nad spacerówką, która będzie wygodna, niezbyt ciężka, a jednocześnie uda się nią jeździć po śniegu. Może ktoś coś doradzi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej :) ja używam baby design sprint od kiedy mała przestała jeżdżić w gondoli i jestem bardzo zadowolona, wózek jest lekki, ma duży kosz na zakupy, bardzo wygodny dla dziecka,składa się go łatwo, ma dość duże koła tak że daje spokojnie radę w zime :) no i cena nie zabija :) jedyna wada to taka że nie składa się jak parasolka do bardzo małych rozmiarów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
x-lander xa -przebijalam sie przez wszystkie zaspy + fajny cieply "spiworek + oslona na nozki, pod ktora schowach gruby kocyk + powiekszana budka swietnie chroniaca przed wiatrem
Wada:jest dosc duzy i ciezki, ale swietnie sie prowadzi na kazdej powierzchni :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
baby design sprint
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
x lander xa,kola duze,pompowane,zadna zaspa im nie grozna,trzeba tylko czasami zablokowac przednie kola,bo jak weszlam w jakas nierowna zaspe to wozek stawal deba i musialam sie z nim troche silowac:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
x-lander xa
baby design sprint
x lander xa...chociaż ciężki...ale po śniegu sunieeee, jak sanie

ehh, no może popłynęłam, hehe, ale sprawdził się
Nomad Jane
Ja mam model Runner z euro cart na piankowych kołach, w zimę bardzo się sprawdził.
myślę, że sprawdzi się , który nie będzie miał małych kółek. nic z kołami a la parasolka nie sprawdzi się.
spacerowke ritmo kupilam pozna jesienia, na szczescie zima rowniez mnie nie zawiodla, ma obrotowe przednie kola, ktore mozna zablokowac dzieki czemu lepiej sie prowadiz wozek po sniegu
A ja bym stawiała na spacerówkę Baby Jogger City Mini GT / Elite
sama miałam i są rewelacyjne :) radzą sobie w każdym terenie, są bardzo zwrotne świetnie się prowadzą, bardzo stabilne, mają przeogromne budy idealne na każdą pogodę i niepogodę ;) Polecam.
raffalla - wózek z obrotowym kołami? A blokada obracania to hamulec ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

do góry