Widok
Ja mam osobiście Komandora od ponad 6 lat i jestem zadowolona. Szafa sprawuje się bez zarzutów i mogę swobodnie polecić ją każdemu kto szuka solidnych rozwiązań. Rozumiem, że niektórzy użytkownicy mogli mieć pewne problemy dotyczące owych szaf, jednak wiem też, że często wynikają one po prostu z faktu trafienia na nierzetelną firmę/pana montujących. Jednak same szafy są naprawdę wytrzymałe i godne polecenia.
chciałabym zobaczyc te niby 1200zl mniej hmmm ciekawe :))))
tym bardziej ze od jakiegoś czasu nie drukują ofert to w takim układzie skąd miał Pan własnie ten projekt zabudowy ;D
Jeśli chodzi o montaż najwyrażniej miał Pan naprawdę prościutkie bez rzadnych krzwizn ściany tylko pogratulować i zazdrościć że Pana "Ekpia " nic nie musiała docinać a części zabudowy wchodziły jak w klockach lego ,a może byli to cudotwórcy??
a sąsiadka miała najwyrażniej innych budowniczych bloku mieszkania że biedni pracownicy komandora docinali na miejscu ze względu na krzywość ścian.
A i jestem ciekawa na ile ma Pan Gwarancji i ile postoi Pana Zabudowa a ile sąsiadki-Gwarantuję że sąsiadki wytrzyma dłużej.
Jeśli była to firma KRZAK to życzę powodzenia z szukaniem kogoś kto by uwzględnił reklamację..........
tym bardziej ze od jakiegoś czasu nie drukują ofert to w takim układzie skąd miał Pan własnie ten projekt zabudowy ;D
Jeśli chodzi o montaż najwyrażniej miał Pan naprawdę prościutkie bez rzadnych krzwizn ściany tylko pogratulować i zazdrościć że Pana "Ekpia " nic nie musiała docinać a części zabudowy wchodziły jak w klockach lego ,a może byli to cudotwórcy??
a sąsiadka miała najwyrażniej innych budowniczych bloku mieszkania że biedni pracownicy komandora docinali na miejscu ze względu na krzywość ścian.
A i jestem ciekawa na ile ma Pan Gwarancji i ile postoi Pana Zabudowa a ile sąsiadki-Gwarantuję że sąsiadki wytrzyma dłużej.
Jeśli była to firma KRZAK to życzę powodzenia z szukaniem kogoś kto by uwzględnił reklamację..........
no proszę, zdaje się, że pracownicy Komandora na forum aktywni, aktywni... pogratulowac. A co do dealerów to proszę nie kłamac, to nieładnie, wszystkie firmy, które z Wami współpracowały same odeszły do konkurencji (m.in do Indeco), bo się nie da z takimi jak Wy biznesu prowadzic. Wiem, bo pracuję u jednego z byłych dealerów, który do dziś, jak sobie przypomni współpracę z Komandorem, to szlag to na miejscu trafia.
Ale nareszcie nauczyli Was tam marketingu, brawo, brawo...
Ale nareszcie nauczyli Was tam marketingu, brawo, brawo...
No ciekawe ciekawe nie nawet jeślii są tu pracownicy komandora to nawet ja wiem o tym a tam nie pracuje (pracowałąm w tym casie na galerii w jednym ze sklepów ) że były ich diler w Osowej akurat niezłe przekręty robił -i Pewnie o to chodziło.
No jeśli chodzi o naukę marketingu to przynajmniej się czegoś uczą w porównaniu do konkurencji i chwała im za to :))))
No jeśli chodzi o naukę marketingu to przynajmniej się czegoś uczą w porównaniu do konkurencji i chwała im za to :))))
My robiliśmy dość złożoną szafkę do salonu. Ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni, tylko ekipa, która ja montuje...brak słów. Nic nie patrzą, że niszczą mi skrzynkami parkiet, a jak uwagę im zwróciłam, to obrazili się. Szafka miała przyjechać z wywierconymi otworami na kable, a nie przyjechała. A na miejscu nie mieli odpowiedniego sprzętu do wyiercenia dziur. I wyszły one okropnie. Musieli przyjeżdżać do poprawki, z czym był problem, bo oni to robią z dobrej woli, jak usłyszałam od nich...
Komandor jest w ponad 35 krajach na świecie jest to Kanadyjska firma. ALE UWAGA bardzo wielu ludzi stolarzy itp. podszywa się pod markę komandor. Jeżeli chcesz zamówic u nich szafe to wejdź na www.komandor.pl Firma naprawdę godna polecenia. Mam już zabudowę od nich z 13 lat i nic nawet nie pisło w niej. A ceny nie są tak wygórowane jak ludzie mówią.
w piątek montowali szafę u znajomych-3 godz.bo trzeba było coś szlifować i obudować jakąś rure .szef tej firmy GRAL mówi że od kilkunastu lat robią głównie szafy i tylko na dobrych systemach -nie sevrorach,on bierze b.dokładne wymiary i szafę przygotowują w warsztacie tak żeby u klienta mało bałaganić.