Widok

Jaka szafa? Komandor?

Chcę zabudować wnękę i w związku z tym prosze o radę, jaką firmę wybrać z tych, które robia szafy z drzwiami przesuwanymi? Podobno dobre robi Komandor, czy ktoś ma jakies doświadczenia z nimi?

Barnaba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam osobiście Komandora od ponad 6 lat i jestem zadowolona. Szafa sprawuje się bez zarzutów i mogę swobodnie polecić ją każdemu kto szuka solidnych rozwiązań. Rozumiem, że niektórzy użytkownicy mogli mieć pewne problemy dotyczące owych szaf, jednak wiem też, że często wynikają one po prostu z faktu trafienia na nierzetelną firmę/pana montujących. Jednak same szafy są naprawdę wytrzymałe i godne polecenia.
Jeśli chodzi o tego Pana z C.H Osowa Komandor już dawno zrezygnował z jego usług włąsnie ze względu na to, to by łtylko DILER!!!!!niestety nie rzetelny
Najlepiej zamawiać bezpośrednio u wykonawcy w autoryzowanych ekspozycjach, bądź ze stronki gwarantuje to profesjonalną obługę i wykonanie
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chciałabym zobaczyc te niby 1200zl mniej hmmm ciekawe :))))
tym bardziej ze od jakiegoś czasu nie drukują ofert to w takim układzie skąd miał Pan własnie ten projekt zabudowy ;D
Jeśli chodzi o montaż najwyrażniej miał Pan naprawdę prościutkie bez rzadnych krzwizn ściany tylko pogratulować i zazdrościć że Pana "Ekpia " nic nie musiała docinać a części zabudowy wchodziły jak w klockach lego ,a może byli to cudotwórcy??
a sąsiadka miała najwyrażniej innych budowniczych bloku mieszkania że biedni pracownicy komandora docinali na miejscu ze względu na krzywość ścian.
A i jestem ciekawa na ile ma Pan Gwarancji i ile postoi Pana Zabudowa a ile sąsiadki-Gwarantuję że sąsiadki wytrzyma dłużej.
Jeśli była to firma KRZAK to życzę powodzenia z szukaniem kogoś kto by uwzględnił reklamację..........
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Polecam KOMANDOR punkt ekspozycyjny w C.H Batory w Gdyni telefonik do nich 058 782-02-30 bądź email ebatory@komandor.pl
Bardzo miła i profesjonalna obsługa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
no proszę, zdaje się, że pracownicy Komandora na forum aktywni, aktywni... pogratulowac. A co do dealerów to proszę nie kłamac, to nieładnie, wszystkie firmy, które z Wami współpracowały same odeszły do konkurencji (m.in do Indeco), bo się nie da z takimi jak Wy biznesu prowadzic. Wiem, bo pracuję u jednego z byłych dealerów, który do dziś, jak sobie przypomni współpracę z Komandorem, to szlag to na miejscu trafia.
Ale nareszcie nauczyli Was tam marketingu, brawo, brawo...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ciekawe ciekawe nie nawet jeślii są tu pracownicy komandora to nawet ja wiem o tym a tam nie pracuje (pracowałąm w tym casie na galerii w jednym ze sklepów ) że były ich diler w Osowej akurat niezłe przekręty robił -i Pewnie o to chodziło.
No jeśli chodzi o naukę marketingu to przynajmniej się czegoś uczą w porównaniu do konkurencji i chwała im za to :))))
image

image
a jaki system polecasz?
ja moge polecic Centrum Drzwi Przesuwanych, mamy od nich zabudowe szafy, liczników i pawlacza. Ładnie i szybko wykonane, cena nie wiem czy mała czy duża ale my jesteśmy zadowoleni :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepsze szafy www.meblegdansk.pl
My robiliśmy dość złożoną szafkę do salonu. Ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni, tylko ekipa, która ja montuje...brak słów. Nic nie patrzą, że niszczą mi skrzynkami parkiet, a jak uwagę im zwróciłam, to obrazili się. Szafka miała przyjechać z wywierconymi otworami na kable, a nie przyjechała. A na miejscu nie mieli odpowiedniego sprzętu do wyiercenia dziur. I wyszły one okropnie. Musieli przyjeżdżać do poprawki, z czym był problem, bo oni to robią z dobrej woli, jak usłyszałam od nich...
Niestety zdarzają się takie wpadki, ale chyba im dość rzadko.
Mi robili szafę do łazienki, i wszystko szło szybko i sprawnie. Z szafy jestem straasznie zadowolona i na pewno jak będę planowała następną szafę to się zgłoszę do nich :)
Ja mam szafę Komandor od ponad pięci lat i jestem bardzo zadowolona. Szafa jest bezawaryjna. Naprawdę polecam. Pełen profesjonalizm jeżeli chodzi o wycenę i wykonanie.
Komandor jest w ponad 35 krajach na świecie jest to Kanadyjska firma. ALE UWAGA bardzo wielu ludzi stolarzy itp. podszywa się pod markę komandor. Jeżeli chcesz zamówic u nich szafe to wejdź na www.komandor.pl Firma naprawdę godna polecenia. Mam już zabudowę od nich z 13 lat i nic nawet nie pisło w niej. A ceny nie są tak wygórowane jak ludzie mówią.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
w piątek montowali szafę u znajomych-3 godz.bo trzeba było coś szlifować i obudować jakąś rure .szef tej firmy GRAL mówi że od kilkunastu lat robią głównie szafy i tylko na dobrych systemach -nie sevrorach,on bierze b.dokładne wymiary i szafę przygotowują w warsztacie tak żeby u klienta mało bałaganić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale jak to się ma do poprzedniej odpowiedzi?
Jak dla mnie Komandor to solidna firma. Też mam od nich szafę, wcale drogo mnie nie wyszło. Inne firmy proponowały drożej,niektóre taniej - ale w Komandorze podobały mi się wzory. Teraz szafa stoi i nie mam żadnych zarzutów co do jej jakości.
Odświeżę troszkę temat, szukam szafy ale chciałbym zmieścić się w cenie do 2,5 tys. W Komandorze jest możliwość zamówienia za tyle? czy szukać gdzie indziej?
Witam,ostatnio robiłam zabudowe,i w komandorze tyle zawołali,ze szczęk mi opadła,znalazłam firme na trojmiescie stalmeb,panowie sągodni polecenia.
Szybko i sprawnie sie wyrobili.I są bardzo tani.polecam
Oczywiście że jest właśnie np .w systemie Slim.
Zawsze to oczywiście bedzie zależeć od dokłądnych wymiarków, ale na pewno duże więcej nie przekroczysz z Vatem i montażem.
image

image
A cóż to za Slim? :) W sensie czemu jest tańszy? rozumiem, że to też jest Komandor?
Martyno35 to ile Ci 'zaśpiewali'? i za jaką szafę?
To jest marka Komandora której od jakiegoś czasu jest Dystrybutorem cenowo wychodzi dużo mniej jedyne ograniczenie to to że ma trochę mniej wypełnień w porównaniu do Komandora oraz 2 lata Gwarancji
( Komandor 5 lat).
image

image

Inne tematy z forum Remont - porady

Blat kuchenny z granitu?? Ma ktoś? Ile kosztował 1m2? (8 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad granitem w kuchni :) Czy ktos z was ma takowy ? Ile kosztuje mniej wiecej ?...

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (48 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

do góry