Widok
Polecam Komandora. Kiedyś zrobiłam szafę w jakiejś innej firmie, żeby było taniej i potem żałowałam, bo gdy drzwi przestały się przesuwać gładko, nie chcieli mi tego naprawić. Teraz nie dosć, że szafa wygląda naprawdę ładnie, to nic się z nią nie dzieje, choć mam ją już kilka lat, a gdy zabrudziły mi się te szyny, po których jeżdżą drzwi, przyjechali bez gadania i sprawdzili :). Nie wiem, gdzie mieszkasz, ja robiłam ją w Gdańsku, ale oni są chyba wszędzie, poszukaj w internecie. Pozdrawiam :)
Z tym komandorem to lepiej sie zastanowic, to juz nie dawny dobry komandor tylko kpiny. Robiliśmy zabudowe w przedpokoju z 15 lat temu i wtedy firma bez zastrzerzen fachowosc 100%, wszystko w terminie. Rok temu robilismy u nich zabudowe w pokoju w ustalonym terminie nie przyszli, nawet nie zadzwonili ze poslizg maja, a urlop przepadl bo trzeba byc przeciez caly dzien w domu. Po paru godzinach dzwonienia do konowałów i to na komorke okazalo sie ze nikt nic nie wie. Przyjechali z wielka łacha po tygodniu (nastepny dzien urlopu trzeba było wziąść) zamontowali 2 ścianki i okazalo sie ze osoba, która robiła projekt wziela złę wymiary no i nastepny tydzień w plecy. Pozniej nastepny tydzien zamontowali wszystko oprocz drzwiczek do szafek bo znow im sie cos nie udało. No i tak minol miesiac. Beznadzieja i szkoda słów, to ze maja w nazwie Komandor juz dzisiaj nic niestety nie znaczy, nigdy wiecej nic z Komandora nie kupimy. Moze mielismy pecha i trafilismy na niekompetentnych pracowników ale to że szef Komandora tez olał cała sytuacje wiele mowi o firmie.
Ja już nigdy więcej nie skorzystam z usług komandora - szafę robili mi 4 lata temu (to był komandor z Centrum osowa). Terminowość - do bani, mimo ustakonego terminu nie przyjechali - ba, nawet nie zadzwonili przełożyć, trzeba było ich 'ścigać'; montaż - panowie zniszczyli mi tapetę i sugerowali, że już taka była, wykonanie samej szafy - lepiej sama bym zrobiła, jedyne co ok to cena... Aha - mimo wyrysowanego na komputerze projektu panowie nie potrafili go odczytać i zaczęli swoją twórczość własną. Żenada. Nie polecam
Ja z czystym sumieniem polecam Komandora. Od momentu mojego zgłoszenia przez ich stronę www do montażu szafy upłynęły dwa tygodnie. Pan projektnat bardzo sympatyczny i pomocny a i montażyści bez zarzutu. Nie zostawili po sobie nawet pyłku. Szafa dobrze wykonana i spasowana, no i ładna. NIe wiem czy cenowo są drożsi, czy tańsi, ja nie żałuję wydanych pieniędzy.
Moge polecic firme ktora wykonala mi zabudowe mebli kuchennych i szafe z dzrwiami przesuwanymi .Marzylam o ladnej ,nie drogiej kuchni.Dzieki poleceniu znajomych dostalam namiar na te firme.Co najwazniejsze ten facet ma niesamowity gust,umie super doradzic.Z poczatku mielismy swoje plany,ale po rozmowie z tym panem nasze plany ulegly zmianie.Jesli ktos szuka super fachowca to ze szczerego serca polecam.Ja juz mam swoja wymarzona kuchnie i i szafe, jestem szczesliwa. Zycze Wam wszystkim powodzenia.Nie podam tel do tego pana bo nie mam upowaznienia,ale adres mailowy
meblodar1@tlen.pl
meblodar1@tlen.pl
Ja kiedyś tam pracowałem. Nie w Chinach, a w Radomiu mają fabrykę i jest to firma rzcezywiście polska. A jaka półka? Ciężko powiedzieć, bo są systemy tańsze i droższe. Zawsze można znaleźć coś "wyżej" w sensie ręcznego rzemiosła itp. Nie wszystko, co pokazują na targach znajdziesz wystawione w centrach handlowych.
Ogólnie, to, o ile temat wzornictwa Cię ineresuje, a tak wnioskuję z podpisu, to warto się zainteresować bliżej niektórymi ich projektami.
Ogólnie, to, o ile temat wzornictwa Cię ineresuje, a tak wnioskuję z podpisu, to warto się zainteresować bliżej niektórymi ich projektami.
komandor jest dobry ale projektanci do bani,montażyści do bani,ceny do bani. był u mnie taki z laptopem i dobrze klikał i liczył ale doradzić nie potrafił , przesłałem te jego wypociny do wyceny w innej firmie
wyliczyli 1200zł taniej a wszystko to samo i szafę robili dwie godziny
dlaczego montażyści do bani?-tydzień wcześniej montowali u sąsiadki od 9 do 17.30,zrobili sobie chyba stolarnie na korytażu.jak kobieta zobaczyła że u mnie już po montażu i to większej szafy to się trochę wkurzyła że zapłaciła więcej za mniejszy mebel i straciła cały dzień
trzeba zamawiać u fachowców ale dobrych
wyliczyli 1200zł taniej a wszystko to samo i szafę robili dwie godziny
dlaczego montażyści do bani?-tydzień wcześniej montowali u sąsiadki od 9 do 17.30,zrobili sobie chyba stolarnie na korytażu.jak kobieta zobaczyła że u mnie już po montażu i to większej szafy to się trochę wkurzyła że zapłaciła więcej za mniejszy mebel i straciła cały dzień
trzeba zamawiać u fachowców ale dobrych