Widok
Komandor zdziera senator równiez polecam ta http://www.szafynawymiar.waw.pl maja lepsze wykonanie niz wieksze firmy bo oni to klada lache i tak maja klientów....
Robiłem w komandorze kiedyś szafę, z bólami ale jakoś działa. Chciałem zrobić teraz dla córki. Proponowali slim ale uznałem to za żart. Porównajcie ramy stosowane kiedyś a teraz. Cieniutkie i delikatne, puszka aluminiowa jest mocniejsza. Nikt nie wymieni Wam ramki w gwarancji jak ją uszkodzicie. Warto poszperać po innych firmach.
Zamówiliśmy w końcu w małej firmie, materiałów do wyboru więcej niż komandor i indeko razem wzięte. Fakt, spóźnili się z montażem dwa dni ale jak potrzebowałem dodatkową półkę zamontowali gratis.
allma, są z Zaspy
Zamówiliśmy w końcu w małej firmie, materiałów do wyboru więcej niż komandor i indeko razem wzięte. Fakt, spóźnili się z montażem dwa dni ale jak potrzebowałem dodatkową półkę zamontowali gratis.
allma, są z Zaspy
Profesionalne usługi Spawalniczo -Stolarskie
STALMEB-Przemysław Kamiński
83-031 Łęgowo
Ul: Rzeczna 46
Nip: 584-25-88-114
Regon: 220975524
http://www.stalmeb.pl
e-mail: biuro@stalmeb.pl
Telefon:
793-613-213
505-167-273
83-031 Łęgowo
Telefon:
793-613-213
505-167-273
Witam
Zapraszamy do korzystania z naszych usług.
83-031 Łęgowo
Telefon:
793-613-213
505-167-273
Zapraszamy do korzystania z naszych usług.
83-031 Łęgowo
Telefon:
793-613-213
505-167-273
Jak dla mnie sens jest jeśli się nie ma złotej rączki w domu :)
Co do tego Slima - to ja mogę polecić. Jestem szczęśliwą posiadaczką ich szafy, nie mogę nic złego o niej powiedzieć. Szafa jak szafa - drzwi przesuwają się prawidłowo, nic się nie psuje, nic się nie wygina - wszystko ok. a do tego bardzo atrakcyjna cena.
Co do tego Slima - to ja mogę polecić. Jestem szczęśliwą posiadaczką ich szafy, nie mogę nic złego o niej powiedzieć. Szafa jak szafa - drzwi przesuwają się prawidłowo, nic się nie psuje, nic się nie wygina - wszystko ok. a do tego bardzo atrakcyjna cena.
Polecam system senatora który jest w centrum drzwi na oruni w gdańsku, cała moja rodzina ma w tym systemie najstarsza szafa ma chyba już 10 lat. robiła to firma prywatna teraz się nazywa się MEBE którą bardzo polecam pełen profesjonalizm wykonania i doradztwa co do materiałów, robią też fajne kuchnie i aranżacje wnętrz ich strona to mebe-group.pl naprawdę polecam
Mili Państwo , opisy które tu widzę to chyba jest reklama i krypto reklama firm z pomorza .Najlepsze jest to że większość firm pracuje na tych samych podzespołach a co za tym idzie jakość jest taka sama .
A to że czasem montaż trwa dłużej to jest to normalne . Nie chcecie chyba zrozymieć że mieszkacie w mieszkaniach z czasów PRL lub nowszych gdzie pion i poziom to abstrakcja .Poprostu nie są proste ściany i sufity , brakuje kątów itp.
Więc reasumując między firmami może być tylko różnica pomiędzy materiałem jakiego używają do produkcji, Inne ceny ma Kronopol, inne Kronoswiss i inne ceny reszty dostawców .
Wam wszystkim się wydaje że zrobić taką szafę to jest pestka ....
Skoro jesteście tacy MĄDRZY , to proszę , zróbcie sami ....
Koszt materiału na szafę z wyżej opisanego przykładu to około 3000-4000 zł , jeszcze trzeba to dociąć, okleić itp....
Resztę domówcie sobie sami .
A to że czasem montaż trwa dłużej to jest to normalne . Nie chcecie chyba zrozymieć że mieszkacie w mieszkaniach z czasów PRL lub nowszych gdzie pion i poziom to abstrakcja .Poprostu nie są proste ściany i sufity , brakuje kątów itp.
Więc reasumując między firmami może być tylko różnica pomiędzy materiałem jakiego używają do produkcji, Inne ceny ma Kronopol, inne Kronoswiss i inne ceny reszty dostawców .
Wam wszystkim się wydaje że zrobić taką szafę to jest pestka ....
Skoro jesteście tacy MĄDRZY , to proszę , zróbcie sami ....
Koszt materiału na szafę z wyżej opisanego przykładu to około 3000-4000 zł , jeszcze trzeba to dociąć, okleić itp....
Resztę domówcie sobie sami .
Witam.Dokładnie,mają państwo racje.Reklamują się sami,hehe,beka z firm.
Np komandor,ISZAFY i inni nie mają niskich cen,a robią na tych samych prowadnicach ,materiałach co inne firmy.
Mój znajomy prowadzi firme meblarską bierze 400-do 500 mniej za mb niż w/w firmy,ponieważ nie ma punktu,dlatego cena jest niższa niż u konkurencji,jakośc jest dobra.Sam widze jak ludzie przychodzą do niego z polecenia,,ponieważ czasami dorabiam u niego.
Jeżeli kogoś stac na utrzymywanie całej masy pracowników,to powodzenia,materiały te same,jakośc ta sama,może i lepsza.
A co do cen,to musimy doliczyc paliwo,prąd,podatki i robocizna.
Czasami jak czytam co ludzie piszą,to najlepiej chcieliby za darmo, i do tego wysoki poziom wykonanej pracy,i na wczoraj.
Hehe
Pozdro
Np komandor,ISZAFY i inni nie mają niskich cen,a robią na tych samych prowadnicach ,materiałach co inne firmy.
Mój znajomy prowadzi firme meblarską bierze 400-do 500 mniej za mb niż w/w firmy,ponieważ nie ma punktu,dlatego cena jest niższa niż u konkurencji,jakośc jest dobra.Sam widze jak ludzie przychodzą do niego z polecenia,,ponieważ czasami dorabiam u niego.
Jeżeli kogoś stac na utrzymywanie całej masy pracowników,to powodzenia,materiały te same,jakośc ta sama,może i lepsza.
A co do cen,to musimy doliczyc paliwo,prąd,podatki i robocizna.
Czasami jak czytam co ludzie piszą,to najlepiej chcieliby za darmo, i do tego wysoki poziom wykonanej pracy,i na wczoraj.
Hehe
Pozdro
To proste, po prostu niektórych nie stać na szafę za 4tys. I moim zdaniem bardzo dobrze, że są producenci którzy wychodzą do ludzi z niższymi cenami, to oczywiste że szafa nie będzie tak samo dobra jak ta droga ale będzie. A z tego co piszą tu użytkownicy takie kiepskie nie są.
Ja mam dwie szafy od Komandora - spisali się za pierwszym razem, więc po drugą zgłosiłem się do nich bez zastanowienia.
Ja mam dwie szafy od Komandora - spisali się za pierwszym razem, więc po drugą zgłosiłem się do nich bez zastanowienia.
Chyba się nie zrozumieliście.
Julek piszę ze można zrobic identyczną szafe np za 3 tyś.a nie za 4tyś,
Tylko tyle że nie będzie od komandora
Nasi znajomi ostatnio kupowali szfy w .... chyba miesiąc negocjowali,kosmiczną sume.Szafy bez szału moim zdaniem,bez lustra,wszystko proszte,bez bajerów. Jak za takie pieniadze
Drogo nie zawsze znaczy dobrze.
Julek piszę ze można zrobic identyczną szafe np za 3 tyś.a nie za 4tyś,
Tylko tyle że nie będzie od komandora
Nasi znajomi ostatnio kupowali szfy w .... chyba miesiąc negocjowali,kosmiczną sume.Szafy bez szału moim zdaniem,bez lustra,wszystko proszte,bez bajerów. Jak za takie pieniadze
Drogo nie zawsze znaczy dobrze.
Mili Państwo , oczywiście że można mieć szafę o takich samych wymiarach za 2500 zł jak i za 5000 zł !!!
Wszystko zależy od podzespołów i jakości materiału .
Oczywiście m2 lustra też trochę kosztuje .
Nie zajmuję się aż tak zawodowo szafami i zabudowami ale robiąc samemu szafę można zrobić to taniej ale nie do przesady .niekturym się wydaje że docięcie i oklejenie boków można mieć za darmo .
Wszystko zależy od podzespołów i jakości materiału .
Oczywiście m2 lustra też trochę kosztuje .
Nie zajmuję się aż tak zawodowo szafami i zabudowami ale robiąc samemu szafę można zrobić to taniej ale nie do przesady .niekturym się wydaje że docięcie i oklejenie boków można mieć za darmo .
Ja również jestem nabywcą szafy KOMANDOR. W/g mnie jak i mojej rodziny oraz znajomych firma Komandor jest liderem. Wykonanie mojej szafy odbyło się naprawdę na wysokim poziomie. Szafa robi niesamowite wrażenie, nadała mojej sypialni nowoczesne oblicze. Bez wahania polecam tą firmę - będziecie zadowoleni:)

[/