Widok

Jaki bukiet?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
image
Witam.Jaki bukiet pasuje do tej sukienki,dodam że będę miała dopięte ramiączka z tych samych koralików co pod biustem.Jestem osobą niewysoką(160cm)
Nasz ślub 20.08.2011- Cudowny dzień :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super to zrobiłaś Dori,myślę że zdecyduję się na któryś z trzech pierwszych bukietów.Jestem osobą niewysoką,ale "normalnych"gabarytow.
Nasz ślub 20.08.2011- Cudowny dzień :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
NA MOJE KOLORYSTYKA ostatniego bukietu pasuje idealnie :) bardzo elegancko :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak dla mnie to kula nie pasuje. do tej suknie pasuje jakiś długi, smukły bukiet w stonowanym kolorze. ale oczywiście wszystko jest kwestią gustu
Na stronie kwiaciarni Kwiatowa Przesyłka jest wiele ciekawych bukietów. Wato tam zaglądać. Można tam wybrać naprawdę ciekawą wiązankę.
witaj, część bukietów jest nie do wykonania o tej porze roku, a raczej można je wykonać ale koszt będzie zbyt wysoki. Np . w sierpniu piwonia, lub hiacynt, zdażył się też tulipan w propozycjach . Wszystkie zdjęcia są przez fotografów obrabiane i woarto iść do kwiaciarni i zobaczyć na "żywca" kolor kwiatów, np. eustoma ma odcień bardzie kobaltowy niż szafirowy ujęty na zdjeciu itd. mogę doradzić ale musisz coś więcej napisać o swoich preferencjach estetycznych agnieszka262110@wp.pl
do góry