Widok

Jaki gryzka dla pas ?

Witam serdecznie wszystkich! No więc tak, mam bernardyna i duży problem z kupieniem odpowiedniego gryzaka dla niego. Co kupię, to po kilku dniach jest już rozszarpane i nadaje się na śmietnik. Ktoś, coś, jakieś pomysły?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może zużyta opona od traktora? ;>
Proponuję kupić jakąś grubszą linę wiązać mu supły na końcu i dawać przynajmniej nie będzie Cię to dużo kosztowało
"Gryzka dla pas" - taki fascynujący tytuł i takie nudne rozwinięcie:d

Teściową mu daj, albo przejdzie mu apetyt albo zdechnie;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę, że kości wołowe wystarczą :-) teściowa może się jeszcze przydać ;-) np do popilnowania psa, albo dzieci :-D
Kości psu wchodzą smakowicie a wychodzą w bólach, a teściowa odwrotnie;)

Może i teściowa nadaje się do pilnowania dzieci, ale po wszystkim da Ci do zrozumienia, że Ty się do tego nie nadajesz:p
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Dobrą inwestycją w moim wypadku był gryzak naturalny Torgas. Nie ma tu żadnych elementów sztucznych plastikowych, czy gumowych. To gryzak zrobiony w całości ze specjalnego drzewa rodem z Portugalii (tutaj opis torgas.pl). Nie drażni dziąseł, a raczej masuje. Kupiłem to buldogowi i widzę dużo pozytywnych skutków. Pies się uspokoił i przestał maltretować moje kapcie, czy meble ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Rzetelny adwokat do rozwodu (3 odpowiedzi)

Po 15 latach żona mnie zdradziła. Jeszcze bym był w stanie jej to wybaczyć, ale kompletnie...

Muza musi grać. (2682 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Prezent dla kobiety (174 odpowiedzi)

Co można kupić kobiecie znając się od dwóch miesięcy. Zapraszam do dyskusji panie też mogą...

do góry