Widok

Jaki kolor brązu (farby do włosów) wybrać zeby nie wyszedł prawie czarny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
A mam obecnie ciemny kolor włosów,i jakiej firmy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jasny braz, ciemny braz wychodzi zawsze jak czarny.
mi najbardziej pasuje farby firmy CeCe dostepne w sklepach fryzjerskich

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i jaki kolorek wtedy wyjdzie -naturalny brąz, tak on sie nazywa jasny brąz,jaka jest jego cena?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam ciemni brąz ale chciałam powoli w miarę odrastania włosów wyjść na jasny brąz macie jakieś sposoby,czy w ogóle ten jasny pokryje mój ciemny brąz?chociaż troszeczkę rozjaśni;-(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
aaaa, no to nie polecam tych kolorów co napisałam pniżej, myslałam, z echcesz przyciemnić, ale na brąz a nie czarne

papilio1@op.pl
ja mam takie rzuty co do kolorów włosów - skaczę od blondu do ciemnego brązu przez czerwienie ;)

mój sposób na powrót do blondu? rozjaśniane pasemka :) nie jest to takie drastyczne, trwa jakiś czas - ale później możesz farbować jak chcesz ;)

co do brązów - polecam karmelowy(moja kumpela na baardzo ciemny brąz położyła i wyszedł taki jaśniejszy, ze złotą nutką)
sama kiedyś robiłam sarni brąz :) (ale to chyba był szampon)

poczytaj/popytaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=116314

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=214673

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120534

średni braz, mleczna czekolada, gorzka czekolada, wszystkie to odcienie naturalnego brązu, a nie prawie czarne

papilio1@op.pl
może jakieś płukanki które pomoga chociaż o ton rozjaśnić włosy?
a ja właśnie wypróbowałam farbę Welli orzech kanadyjski, świetny kolor :)
mój luby mówi że ślicznie wyglądam, ale wiecie On nie jest obiektywny ;)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Najlepiej udać sie do fryzjera na zdjęcie koloru i nałożyć co Ci się podoba.Szkoda poniszczyć sobie włosy przed ślubem. Tak myślę ja... :)

image
właśnie tak zrobiłam, chciałam ciepły naturalny brąz a mam na głowie bardzo ciemny brąz(prawie czarny),jakiś koszmar!
teraz jak będę farbowała to chyba wybiore jasny brąz,tylko będe musiała zrobić zaraz jak tylko zauważe odrost
beznadziejne jestescie
forum slubne a wy o jakis farbach do wlosów
masakra
A ty masz chyba napięcie przedmiesiączkowe,wszystkich ktytykujesz-czasami tematy się wyczerpują,ile mozna gadać o tym samym,później sama masz pretęsje że się coś powtarza.
nie, poprostu jestes siostra tedika

taka jestem, trzeba sie przyzwyczaic
ja uzywam koloru "ciemna czekolada" firmy Palette, numer koloru 341 i zawsze wychodzi dokladnie taki jak na obrazku a z natury jestem szatynka.

farbą farby nie rozjasnisz. Najlepszy sposob to zrobic po calosci cieniutki jasny balejaz i wtedy stonowac te pasma jakims jasnym brazem . Mozna zostawic rowniez takie rozjasnione bo czasami zdarza sie ze po rozjasnieniu ciemnych wlosow wychodzi ladny kolor a czasmi trzeba cos nalozyc. w razie pytan pisz na email:)

image
image
Ja z kolei ostrzegam przed palette, naturalnie mam średni brąz, a jak zrobiłam sobie ciemna czekoladę szamponem w sierpniu to do dziś tej prawie czerni zamalować nie mogę. Fryzjer tez sobie z rozjaśnieniem nie poradził, a odbarwiać włosów nie chciałam.
Niby szampon, a trzyma mocniej niż niejedna farba.
image[/url]image[/url]

Alternatywą dla tego typu działanie może być zastosowanie odpowiedniego tonera. Toner może przyciemnić włosy, pofarbowane na zbyt jasny odcień blond, dotyczy to również pasemek. Wybierz odcień o kilka stopni ciemniejszy od blondu twoich pasemek, jednak jaśniejszy od twojego naturalnego koloru włosów. troche porad zawsze znajduje na www.handsomemen.pl/Tag,Jasny brąz.html
Nie polecam palette bo bardzo niszczy włosy ogromna ilosc amoniaku. Bardzo polecam Garnier brazy sa super bo maja specjalne olejki w farbie i szeroki wybór kolorów

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry