Widok

Jaki koniec.....?

To początek! Dziękuję Lilian za pamięć, pozdrawiam Cię serdecznie i całuski ślę. Kochani, w przyszły weekend (proponuję sobotę) spotkanie w Sopocie!!!! KONIECZNIE Byczku, Bokelku z żoncią, Nica, Tomex, Dzidek, Gosiu(słyszałam, że wróciłaś z UK)oraz cała reszta chętnych na zlot przy piwie w świetnym towarzystwie i atmosferce !!!!! Całuski...Kto nie ma do mnie telefonu niech napisze mailika!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

komunikat

ogłaszam koniec tego hyde parku

Wakagi

:))))
ech, zobaczymy co z tego wyniknie, a dobrze Ci radze, zwolnij troche ;)
do napisania

poprawka

argh..... mam czas na czat, oczywiscie czasami

Ifka

moje poprzednie teksty troche dziwnie zabrzmialy, hihi, chodzilo o to, ze nie mam czasu na dluuuugie i mile spotkanie prze piwie, ale mam czas na czt :))). Ale mam naprawde ochotę poznać Was takze osobiscie, bede sie odzywac :)))) MIlej zabawy! pozdrawiam Ciebie i cale Towarzystwo - szczegolnie Nice, Dzidka, Bokelka (z zona).

NIE PODAM

STRASZNY MUŁ Z TEGO KOMARA

Kochani

MIAŁAM WCZORAJ 2 MAILE Z PROŚBĄ O PRZEŁOŻENIE ZLOTU NA PRZYSZŁY WEEKEND, BOKELKU, BYCZKU, CO WY NA TO ??? JA MOGĘ BAWIĆ SIĘ ZA TYDZIEŃ, ALE MAM NADZIEJĘ, ŻE W KOŃCU SIĘ SPOTKAMY !!!!! To by było na tyle... jeśłi nie ma sprzeciwów - przekładamy zlot na sobotę za tydzień :). mrrrrrrrrrrrrr

komunikat

hoga nie chodzi

KOCHANI PISZCIE DO MNIE NA ADRES koliberka@wp.pl moja skrzynka na hodze nie działa...cmokaski

Amenko :)

Przykro, że nie możesz dołączyć do nas... ale cóż..Bokel sie odezwał, pewnie będą z żoncią... Lodziska zgłaszajcie się, muszę rezerwacje porobić !!!!
Całuję Wszystkich :) cmok:*

Ameno

Strach co kolwiek powiedzieć , widzisz ja żyję troche na wulkanie i nigdy do końca nie wiem , co będzie za kilka dni . Czy będę w 3-mieście ??? . A naprawdę chciałbym troche pogadać . Może jutro się wyjaśni cos to Ci odpowiem . A teraz chciałbym abyś kupiła w aptece SUPRADYN , to jedyny przyswajalny komplet witaminowo-mikroelementowy, Ja jestem wrogiem leków
ale ten naprawde działa , kiedyś jak padłem z przemęczenia to postawił mnie na nogi .
pozdrawiam

Jorund-Byk

Bardzo chętnie się wybiorę by spotkać Was w Zakopanem:))) proszę o bliższe namiary kiedy , jak i gdzie.
Pozdrawiam Cię:))
Buziaki Wam:)*

Spotkanie...

Ifcia bardzo chętnie sie z Wami się spotkam...będę napewno, tylko troszeczke się spóźnie bo kończę wykłady ok.19.30
serdecznie pozdrawiam wszystkich
p.s.
Liliam nie smuć się...może sie przyłączysz?
...organizuje wyjazd do Zakopanego na skok(to już bliższe Ci okolice) chętnych na razie 16 osób w tym kilka osób z HP

Ciri

sloneczko przeczytaj koniecznie : http://aspis.blog.pl w archiwum jest wszystko od poczatku :)) milego czytania.. tesknie za Toba..

po co nagłówek

"nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej"
czasami az trudno w to uwierzyć

FILOLOGIA ANGIELSKA

potrzena niekomercyjna pomoc w tłumaczeniach angielskich wersji efektów istnienia literatury chińskiej. Mailowo. Raczej.

komunikat

Wakagi

:((( mam tyle nie pracowac... tak twierdza "specjalisci".
Co powiesz na spotkanie, w niedziele, po pracy? hihi, bede wolna kolo 18.30.
ps. bo niedlugo miesiac minie
ps.2. pozdrawiam

Ifka

niestety, teraz nie moge - ale mam nadzieje na spotkanie w przyszlosci, pozdrawiam bardzo cieplo

Bokelku....

Jak to nie pamiętamy? Czytaj, skarbeńku niżej. Całuj żonę i przyjeżdzaj do Sopotu w sobotę :)))

Jorundzik (Nie dzik, a byk)

Nie zapomnij, ze wakacje się kończą i w ten łikend widzimy sie na uczelni :( Nie dam sie wyciągnąc do żadnej Gdyni na żadne piwko, nie stać mnie na te mandaty hehe.

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (244 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry