Widok

Jaki najlepszy pediatra z przychodni Gdynia Dąbrowa Dąbrówka?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Chcemy przepisać dziecko, możecie polecić lekarza? Chodzi o takiego naprawdę zaangażowanego...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam ten sam problem ;) również w tej przychodni ;)
Nie polecam Korzeckiej. Ma duzo pacjentow, wieczne kolejki, duze opoznienia,mam wrazenie ze jest przemeczona, zakrecona i nie do konca sie skupia na tym co rodzic mowi.
Nie jest chetna przepisywaniu antybiotykow co moze jest i plusem, ale czasem potrzeba szybkiej reakcji a nie leczenie syropkami bo moze sie uda.
Nalezalam kiedys do niej, nie bylam do konca zadowolona ale dawalam jej ciagle szanse bo opinie miala niby dobra... Do czasu jak 7 miesieczna corke tak leczyla przez miesiac czasu, ze jak nie bylo do konca poprawy to zostawila ja bez lekow a jak po 3 dniach poszliszlismy do niej znow bo z corka bylo gorzej to rozlozyla rece i wypisala skierowanie do szpitala z zapaleniem pluc:/
Przed szpitalem uratowala nas dr Galińska. Zajela sie nami i odrazu przepisalam do niej dzieci.

Ostatnio bylam tez kilka razy u dr Reszczyńskiej bo dr Galinskiej nie było i też była bardzo rzeczowa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
póki co zapisaliśmy się do dr Reszczyńskiej, byliśmy akurat w godzinach pracy na dzieciach zdrowych i pani doktor też nas od razu przyjęła bo mieliśmy kilka pytań; miła, konkretna - oby tak dalej :)
A ja nie polecam żadnej stamtąd. Każda jakby sie nauczyła na pamięć leków i bez przerwy: Pulneo, Bactrim, Fenistil, Atrovent, Neosine....
Jakby nie było nic innego. A jak sie nie sprawdzi no to antybiotyk.
Cieżko znaleźć dobrego lekarza, mi to zajęło 3 lata i mam nadzieje ze w końcu trafiłam na kogoś, kogo szukałam. Tylko ja chodzę prywatnie, a końowalow z przychodni omijam z daleka. Chodzę tylko na szczepienia i nawet wtedy jestem pełna watpliwości czy oby napewno dokładnie przebadały dziecko.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaką nakładkę na WC polecacie? (11 odpowiedzi)

Jestem zielona w temacie, każda pasuje? jaka jest najlepsza, najwygodniejsza? proszę o poradę....

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (136 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry