Widok
piotrusiek, jak juz Ci pisalam ja w rozwody nie wierze. Dla mnie nie ma furtki. Podjelam te decyzje na CALE zycie swiadoma wszelkich tego konsekwencji... I tak moje "swiecidelko" jest dla mnie bardzo wiele warte, jest symbolem romantyzmu i milosci mojego meza.
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Wcale nie rzadki... Ja sie generalnie zgadzam z tym co mowisz, ale przeciez nie ma nic zlego w czyms ponad plan, ponad tradycje... Prawda? Czy Ty w ohole uwazasz, ze prezent slubny od malzonka to glupota... Tak nawiasem mowiac, to ja tez mojemu mezowi dalam prezent slubny... takie to bylo milutkie...
piotrusiek, po co ta przepychanka... Nie chcesz to nie kupuj swojej zonie prezentu slubnego. Oskar, ktory ten watek zalozyl chce takowy kupic i pyta o sugestie...
My jak widac malo tradycyjni z obraczkami bylismy, to ja sama za nie placilam... Co zreszta nie ma znaczenia, bo i tak teraz jest wszystko wspolne... Caly dzien slubu jest wrecz uslany prezentami, wiec milym akcentem na jego zakonczenie jest dostac cos "intymnego" od malzonka...
My jak widac malo tradycyjni z obraczkami bylismy, to ja sama za nie placilam... Co zreszta nie ma znaczenia, bo i tak teraz jest wszystko wspolne... Caly dzien slubu jest wrecz uslany prezentami, wiec milym akcentem na jego zakonczenie jest dostac cos "intymnego" od malzonka...
tak, ale obraczki kupilismy wspolnie, a to byl taki mily gest, ktory byl dodatkowym przyjemnym akcentem tego dnia... Jest to pamiatka ktora moj maz zadal sobie trud zeby wymyslec, wybrac i kupic... Cos zupelnie niespodziewanego a jakze przyjemnego...
piotrusiek, to mi sie jakos srednio z prezentem slubnym kojarzy.... No ale to tylko moje glupie zdanie. Ja bylam przeszczesliwa z mojego naszyjnika i dlatego taka wlasnie dalam zalozycielowi watku sugestie... Naszyjnik jest piekny, jest z kamieniem jaki uwielbiam i ma piekny grawer... Pamiatka na cale zycie...