Widok

Jaki pomysł na prezent dla Pani Młodej od Pana Młodego??

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, Jak w temacie...Czym zaskoczyć swoją przyszłą żonę w dniu ślubu, nie chce żeby to było coś z biżuterii, podróż też już mamy:) Mam już kilka pomysłow ale chciałbym abyście podali swoje może cos mi sie spodoba
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja otrzymałam prezent na naszym wyjeździe po ślubie, tydzień na Ibizie, i codziennie była albo bielizna erotyczna albo jak szliśmy na imprezę klubową to seksowna sukienka typu clubwear, następnego dnia z kolei strój kąpielowy, któregoś dnia znowu erotyczny kostium pokojówki i to wszystko oczywiście z bukietem kwiatów. Pokój wyglądał olśniewająco, szkoda że musiałam kwiaty tam zostawić ale prezenty były wyszukane i urocze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jak nie macie podróży poślubnej to może bilety na wyjazd gdzieś w fajne miejsce, choćby weekend
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja żona marzyła o skrzynce dobrych win :) kupiłem jej nawet dwie! niech się cieszy, zamawiałem na wina com pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z pewnością coś cieplego od siebie. Może by tak kawa z wyżej półki, jaką będziecie się rozkoszować w słoneczny dzień? mmmm... Sprawdź np EspressoArt Arcaffe Meloria może przypasuje ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, a można wiedzieć jaki szwagier nagrał filmik? :)
Całkiem miły pomysł :) Tylko ciekawe czy Twoja Pani Młoda w ferworze innych obowiązków weselnych też na niego wpadnie :P
Mój szwagier nagrał bardzo uroczy filmik z pomocą profesjonalisty, w związku z tym, że jest słaby w przemowach :) Była bardzo zauroczona, a wszystkim łezka się w oku zakręciła.

(Biżuteria czy zegarek to też fajny pomysł:)
Pamiątką na lata to jest Twój mąż/Twoja żona :) co za bzdury --wymyślacie prezenty ???!!!! prezenty dla siebie? świat oszalał !!!! ten dzień jest prezentem od Was dla Was i koniec !! a co jak prezent nietrafiony ? a co jak on/ona prezentu nie da, bo to głupie jest... rozwiedziesz się ? smutek do końca życia ? ludzie opamiętajcie się! Czy w tym dniu chodzi tylko o prezenty/ jak na I Komuni Świętej/ czy o jakieś uniesienia, spełnianie marzeń, dawanie siebie ukochanej osobie? Gdzie to wszystko jest? tego nie kupisz w sklepie za kasę. Ło matko, żal Was słuchać i czytać......materialiści.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mogła by pani ujawnić ? również szukam pomysł mam kilka , ale każdy pomysł się liczy :P
a co jeśli pan młody ma tego dnia urodziny ?????? imprezę już ma gości setka a prezent???
nie rzucając słów na wiatr podam przykład:
luksusowa, wykonana z największą pieczołowitością koszulka firmy Coemi
żona była zachwycona...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
pierwsze słysze o prezentach takich...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba najlepszym prezentem materialnym będzie bielizna - odpowiednią na tę okazję np. satynowa koszulka nocna, która będzie czekała zapakowana w pokoju dla nowożeńców...

Najlepszym prezentem na ślub, imieniny, urodziny, dla cioci, babci,taty, mamy czy dziewczyny albo żony jest OBRAZ najlepiej RĘCZNIE MALOWANY!
Polecam galerię OBRAZYRAMIX :
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=12627021
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam no własnie tez miałem mały problem ale juz mam plan bedzie to wiersz powiedziany na kolankach trzymajac zone za reke na srodku sali a wiersz bedzie taki....

Ty zawsze jesteś sercem przy mnie
Choć nie wyrażasz tego słowami, ja wiem
Wiem ile znaczę dla Ciebie kochanie
Twoje oczy zdradzają mi to co dzień
Zawsze kiedy spojrzeniem mnie obdarzasz
Odnajduję się w nich cały, ja i Ty

Jesteś, choć nieraz masz wszystkiego dość
Nie zawsze jest nam razem łatwo, sama wiesz
Lecz Ty, niezłomnym optymizmem i humorem
Wszelkie troski rozwiązujesz i oddalasz
A wiara w nas nigdy niezachwiana
Podpiera mury związku, niepokonana

Pamiętam jak dziś nasze pierwsze spotkanie
Wymiana nieśmiałych spojrzeń, na zmianę
I Twoje starania by mnie znów zobaczyć
W moje oczy raz jeszcze popatrzeć
Przybliżyły nas do siebie na zawsze
I za to Ci dziękuję kochanie właśnie.

pozdrawiam wszystkich nowożeńców........;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niepotrzebne ceregiele,jak nie wiesz to zapytaj swoją narzeczoną albo zaśpiewaj dla niej jakąś piosenkę-zadedykować to nie sztuka:-)a poza tym czy musisz coś dawać swojej wybrance?Nie wystarczysz Jej Ty i to,że będziesz z Nią w życiu?:-)
Fakt, nie bede jednak przeciez zmienial tematu ??? ;)))
Kto zechce i tak ten pomysl znajdzie ;)
piotrusiek, na cos sie jednak facet przydaje na tym forum. Szkoda tylko ze propozycja prezentu jest nie na tym watku co trzeba... Ten jest na temat prezentow dla Panien Mlodych ;-))
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
No widzisz ! :D
portfelik to fajny pomysl. Nawet bardzo fajny!!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Czekoladowa Fontanna

www.czekoladowyraj.com.pl