Widok
ja otrzymałam prezent na naszym wyjeździe po ślubie, tydzień na Ibizie, i codziennie była albo bielizna erotyczna albo jak szliśmy na imprezę klubową to seksowna sukienka typu clubwear, następnego dnia z kolei strój kąpielowy, któregoś dnia znowu erotyczny kostium pokojówki i to wszystko oczywiście z bukietem kwiatów. Pokój wyglądał olśniewająco, szkoda że musiałam kwiaty tam zostawić ale prezenty były wyszukane i urocze.
Całkiem miły pomysł :) Tylko ciekawe czy Twoja Pani Młoda w ferworze innych obowiązków weselnych też na niego wpadnie :P
Mój szwagier nagrał bardzo uroczy filmik z pomocą profesjonalisty, w związku z tym, że jest słaby w przemowach :) Była bardzo zauroczona, a wszystkim łezka się w oku zakręciła.
(Biżuteria czy zegarek to też fajny pomysł:)
Mój szwagier nagrał bardzo uroczy filmik z pomocą profesjonalisty, w związku z tym, że jest słaby w przemowach :) Była bardzo zauroczona, a wszystkim łezka się w oku zakręciła.
(Biżuteria czy zegarek to też fajny pomysł:)
Pamiątką na lata to jest Twój mąż/Twoja żona :) co za bzdury --wymyślacie prezenty ???!!!! prezenty dla siebie? świat oszalał !!!! ten dzień jest prezentem od Was dla Was i koniec !! a co jak prezent nietrafiony ? a co jak on/ona prezentu nie da, bo to głupie jest... rozwiedziesz się ? smutek do końca życia ? ludzie opamiętajcie się! Czy w tym dniu chodzi tylko o prezenty/ jak na I Komuni Świętej/ czy o jakieś uniesienia, spełnianie marzeń, dawanie siebie ukochanej osobie? Gdzie to wszystko jest? tego nie kupisz w sklepie za kasę. Ło matko, żal Was słuchać i czytać......materialiści.
chyba najlepszym prezentem materialnym będzie bielizna - odpowiednią na tę okazję np. satynowa koszulka nocna, która będzie czekała zapakowana w pokoju dla nowożeńców...
Witam no własnie tez miałem mały problem ale juz mam plan bedzie to wiersz powiedziany na kolankach trzymajac zone za reke na srodku sali a wiersz bedzie taki....
Ty zawsze jesteś sercem przy mnie
Choć nie wyrażasz tego słowami, ja wiem
Wiem ile znaczę dla Ciebie kochanie
Twoje oczy zdradzają mi to co dzień
Zawsze kiedy spojrzeniem mnie obdarzasz
Odnajduję się w nich cały, ja i Ty
Jesteś, choć nieraz masz wszystkiego dość
Nie zawsze jest nam razem łatwo, sama wiesz
Lecz Ty, niezłomnym optymizmem i humorem
Wszelkie troski rozwiązujesz i oddalasz
A wiara w nas nigdy niezachwiana
Podpiera mury związku, niepokonana
Pamiętam jak dziś nasze pierwsze spotkanie
Wymiana nieśmiałych spojrzeń, na zmianę
I Twoje starania by mnie znów zobaczyć
W moje oczy raz jeszcze popatrzeć
Przybliżyły nas do siebie na zawsze
I za to Ci dziękuję kochanie właśnie.
pozdrawiam wszystkich nowożeńców........;-)
Ty zawsze jesteś sercem przy mnie
Choć nie wyrażasz tego słowami, ja wiem
Wiem ile znaczę dla Ciebie kochanie
Twoje oczy zdradzają mi to co dzień
Zawsze kiedy spojrzeniem mnie obdarzasz
Odnajduję się w nich cały, ja i Ty
Jesteś, choć nieraz masz wszystkiego dość
Nie zawsze jest nam razem łatwo, sama wiesz
Lecz Ty, niezłomnym optymizmem i humorem
Wszelkie troski rozwiązujesz i oddalasz
A wiara w nas nigdy niezachwiana
Podpiera mury związku, niepokonana
Pamiętam jak dziś nasze pierwsze spotkanie
Wymiana nieśmiałych spojrzeń, na zmianę
I Twoje starania by mnie znów zobaczyć
W moje oczy raz jeszcze popatrzeć
Przybliżyły nas do siebie na zawsze
I za to Ci dziękuję kochanie właśnie.
pozdrawiam wszystkich nowożeńców........;-)